Картопля зі сметаною запечений
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченої картоплі зі сметаною і зеленню.
Якщо вам набридло звичайне картопляне пюре або смажену картоплю, спробуйте приготувати запечену картоплю під сметаною.
Приготування:
Очистити картоплю, викласти в каструлю, залити водою, злегка посолити і відварити до готовності. Змастити деко вершковим маслом, викласти картоплю і теж змастити маслом. Рясно посипати часниковою сіллю. Випікати на верхній стійці під грилем 5-7 хвилин до рум'яної скоринки. У мисці перемішати сметану і молоко. Перемішати між собою сушені трави. Подрібнити кінзу. Залити картопля сметаною, посипати зеленню і кінзою. Випікати 5-7 хвилин. Дістати картопля з духовки, посипати зеленню і відразу ж подавати.
- kartofelin - 7-8 штук
- Часникова сіль - За смаком
- Сушена зелень - За смаком (розмарин, чебрець, базилік, м'ята, майоран)
- Свіжа кінза - За смаком
- Крем - За смаком
- Молока - 4-5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - За смаком
Приготування:
Очистити картоплю, викласти в каструлю, залити водою, злегка посолити і відварити до готовності. Змастити деко вершковим маслом, викласти картоплю і теж змастити маслом. Рясно посипати часниковою сіллю. Випікати на верхній стійці під грилем 5-7 хвилин до рум'яної скоринки. У мисці перемішати сметану і молоко. Перемішати між собою сушені трави. Подрібнити кінзу. Залити картопля сметаною, посипати зеленню і кінзою. Випікати 5-7 хвилин. Дістати картопля з духовки, посипати зеленню і відразу ж подавати.