Фарширований запечений картопля
(покроковий рецепт з фото)
Без картоплі не обходиться жодна тиждень сімейного меню. Цей універсальний і різнобічний овоч продовжує дивувати. І знову я дізналася з ним нове блюдо, яке повинно сподобатися багатьом. Дивіться!
У складі використано звичне поєднання продуктів, яке грає на контрасті смаків і текстур. А головний інгредієнт стане основою для цього. У рецепті описано, як приготувати фарширований запечений картопля. Начинкою буде бекон, сир, сметана та цибуля. Дуже ситно і зрозуміло. Пальчики оближете!
- Картопля - 4 штуки (великий)
- Зелена цибуля, перо - 4 штуки
- Бекон - 4 скибочки
- Твердий сир - 240 грам
- Крем - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку ретельно промийте картопля. Розділіть його на половинки і запікайте в мундирі в духовці протягом 1 годин 200 градусах.
2. Після цього великою ложкою дістаньте м'якоть.
3. А тепер перетворите її в пюре.
4. Потім додайте сметану, нашатковану цибулю, тертий сир (частина залиште), сіль і перець. Начинку перемішайте. В цей же час обсмажте бекон.
5. Зверху викладіть на начинку шматочки бекону і натріть сир.
6. Випікайте картоплю протягом 5 хвилин при 180 градусах. Подавайте блюдо з зеленню. Смачного!