Картопля з беконом, запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне блюдо хоч на обід, хоч на вечерю. Воно готується дуже просто, а зовнішній вигляд і аромат картоплі, запеченої в беконі, пробудить апетит навіть у тих, хто їсти відмовлявся.
Прості інгредієнти, нескладний процес, а в результаті у вас на столі досить апетитне і ситне блюдо на обід або вечерю. Аромат і вид готового блюда зваблять навіть тих, хто сидить на дієті. Дивіться, як приготувати картоплю з беконом, запечений в духовці. Готуйте і насолоджуйтеся результатом.
- Картопля - 8 штук (середнього розміру)
- Бекон - 100 грам (сирокопчений)
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Моєму картоплю і варимо в шкірці до готовності. Потім охолоджуємо і очищаємо.
Розрізаємо картопля навпіл, посипаємо сіллю і перцем.
Сир нарізаємо пластинками і викладаємо на одну половинку картоплі.
І накриваємо другою половинкою.
Бекон нарізаємо тонкими смужками і загортаємо кожну картоплину в бекон.
Дно форми застилає пергаментом і викладаємо картопля. На верхівку кожної оберненої картоплини викладаємо тонку пластинку вершкового масла.
І запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20-30, до рум'янцю бекону. Посипаємо зеленню і подаємо до столу.