Рецепт Картопля з беконом, запечений в духовці фото

Картопля з беконом, запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінне блюдо хоч на обід, хоч на вечерю. Воно готується дуже просто, а зовнішній вигляд і аромат картоплі, запеченої в беконі, пробудить апетит навіть у тих, хто їсти відмовлявся.

Опис приготування:

Прості інгредієнти, нескладний процес, а в результаті у вас на столі досить апетитне і ситне блюдо на обід або вечерю. Аромат і вид готового блюда зваблять навіть тих, хто сидить на дієті. Дивіться, як приготувати картоплю з беконом, запечений в духовці. Готуйте і насолоджуйтеся результатом.

  • Картопля - 8 штук (середнього розміру)
  • Бекон - 100 грам (сирокопчений)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
картопля з беконом, запечений в духовці - фото крок 1
Моєму картоплю і варимо в шкірці до готовності. Потім охолоджуємо і очищаємо.
картопля з беконом, запечений в духовці - фото крок 2
Розрізаємо картопля навпіл, посипаємо сіллю і перцем.
картопля з беконом, запечений в духовці - фото крок 3
Сир нарізаємо пластинками і викладаємо на одну половинку картоплі.
картопля з беконом, запечений в духовці - фото крок 4
І накриваємо другою половинкою.
картопля з беконом, запечений в духовці - фото крок 5
Бекон нарізаємо тонкими смужками і загортаємо кожну картоплину в бекон.
картопля з беконом, запечений в духовці - фото крок 6
Дно форми застилає пергаментом і викладаємо картопля. На верхівку кожної оберненої картоплини викладаємо тонку пластинку вершкового масла.
картопля з беконом, запечений в духовці - фото крок 7
І запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20-30, до рум'янцю бекону. Посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Схожі рецепти