Рецепт Картопля в мундирі, запечений в духовці фото

Картопля в мундирі, запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінна закуска або гарнір виходить з картоплі в мундирі, запеченого в духовці. Блюдо дуже апетитно виглядає! Підійде такий універсальний гарнір і для святкового столу. І бруднитися не треба!

Опис приготування:

Як приготувати картоплю в мундирі, запечений в духовці?

1. Картопля промийте, використовуючи жорстку щітку. Razrezhyte Навпіл. Якщо картоплини великі, поріжте четвертинками.

2. Часник очистіть і пропустіть через прес.

3. Підготовлений картопля викладіть в миску, яка закривається кришкою. Підійде пластмасова миска для зберігання харчових продуктів.

4. Змішайте оливкову олію, часник, сіль, перець і чебрець. Додайте до картоплі в миску.

5. Миску закрийте кришкою і енергійно потрясіть. Шматочки картоплі покриються маслом, часником і спеціями.

6. На деко постеліть папір для випічки, викладіть на нього картоплю.

7. Випікайте картопля в мундирі в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 35-40 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб картопля була м'якою і золотистою.

Готову картоплю в мундирі, запечений в духовці, прикрасьте тертим пармезаном і зеленню.

Смачного!

  • Картопля - 8-10 штук
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Чебрець - - За смаком
  • Сир пармезан - - За смаком (для прикраси)
Як приготувати картоплю в мундирі, запечений в духовці?

1. Картопля промийте, використовуючи жорстку щітку. Razrezhyte Навпіл. Якщо картоплини великі, поріжте четвертинками.

2. Часник очистіть і пропустіть через прес.

3. Підготовлений картопля викладіть в миску, яка закривається кришкою. Підійде пластмасова миска для зберігання харчових продуктів.

4. Змішайте оливкову олію, часник, сіль, перець і чебрець. Додайте до картоплі в миску.

5. Миску закрийте кришкою і енергійно потрясіть. Шматочки картоплі покриються маслом, часником і спеціями.

6. На деко постеліть папір для випічки, викладіть на нього картоплю.

7. Випікайте картопля в мундирі в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 35-40 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб картопля була м'якою і золотистою.

Готову картоплю в мундирі, запечений в духовці, прикрасьте тертим пармезаном і зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти