Картопля в мундирі у фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Чи не хочете витрачати багато часу на підготовку до приготування гарніру? Тоді візьміть на замітку цей рецепт запікання картоплі! Це не тільки смачний, але і дуже корисний гарнір!
Розмарин - одна з моїх улюблених трав, які використовуються в кулінарії. Але якщо ви не любите цю пряність, то можете замінити на будь-яку іншу, наприклад, кріп. А я розповім докладніше, як приготувати картоплю в мундирі у фользі в духовці.
- Картопля - 10 штук (молодий)
- Розмарин свіжий - 2-3 штук (гілочки)
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Молода картопля ретельно помийте і обсушіть.
Фольгу наріжте такими шматками, щоб можна було обернути кожен бульба окремо. Викладіть картоплю у фольгу і змастіть кулінарної пензлем оливковою олією.
Викладіть на картоплю листочки розмарину.
Загорніть картоплю в фольгу, розкладіть на деко і запікайте 40-60 хвилин при температурі 180 градусів. Час запікання залежить від розміру вибраного картоплі.
Картопля готовий! Дуже смачно подавати у вигляді гарніру до м'яса або риби, зі свіжими овочами або ж просто з морською сіллю.
Смачного!