Рецепт Картопля, запечена з салом в горщиках фото

Картопля, запечена з салом в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Сало
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Картопля, запечена з салом в горщиках, - це дуже смачний і улюблений з дитинства делікатес від моєї бабусі! Сало, правда, я ніколи не їла, але картопелька виходила просто казкова.

Опис приготування:

Картопля, запечена з салом в горщиках, виходить дуже смачним. Спосіб запікання в горщиках не вимагає до себе ніякої уваги, поставив і забув на годину. Поки готується картопля з салом в горщиках, можна приготувати що-небудь ще. Часто я горщики наповнюю різними продуктами, можна замість сала покласти м'ясо або гриби. Успіхів і приємного апетиту!

  • Картопля - 700 грам
  • Сало - 100 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
картопля, запечена з салом в горщиках - фото крок 1
На дно горщика покласти нарізане сало.
картопля, запечена з салом в горщиках - фото крок 2
Зверху покласти порізану чвертями картоплю, посолити, поперчити.
картопля, запечена з салом в горщиках - фото крок 3
Потім укласти ще шар сала.
картопля, запечена з салом в горщиках - фото крок 4
Наповнити горщики доверху. Посолити, поперчити.
картопля, запечена з салом в горщиках - фото крок 5
Запікати під кришкою 45 хвилин.
картопля, запечена з салом в горщиках - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти