Картопля, запечена з салом в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Картопля, запечена з салом в горщиках, - це дуже смачний і улюблений з дитинства делікатес від моєї бабусі! Сало, правда, я ніколи не їла, але картопелька виходила просто казкова.
Картопля, запечена з салом в горщиках, виходить дуже смачним. Спосіб запікання в горщиках не вимагає до себе ніякої уваги, поставив і забув на годину. Поки готується картопля з салом в горщиках, можна приготувати що-небудь ще. Часто я горщики наповнюю різними продуктами, можна замість сала покласти м'ясо або гриби. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 700 грам
- Сало - 100 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
На дно горщика покласти нарізане сало.
Зверху покласти порізану чвертями картоплю, посолити, поперчити.
Потім укласти ще шар сала.
Наповнити горщики доверху. Посолити, поперчити.
Запікати під кришкою 45 хвилин.
Смачного!