Картопля з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Всім відомо про дивовижні смакових поєднаннях, які утворює картопля з грибочками. Сьогодні я розповім, як приготувати картоплю з грибами. Використовувати будемо консервовані лисички.
Подавайте блюдо, прикрасивши його цілими листочками розмарину. Якщо у вас є невеликий шматочок сиру, то його можна натерти на дрібну терку і посипати зверху, буде дуже смачно. Якщо говорити про вид сиру, то ідеально сюди підходить пармезан. Подавайте таку картоплю як окреме вегетаріанське блюдо або як гарнір до м'яса або риби.
- Картопля - 6 штук
- Лісіцкі - 150 грам (у мене консервовані)
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Молоко - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
1
Картоплю очистіть, наріжте і відваріть до готовності в підсоленій воді (хвилин 25).
2
Злийте з картоплі воду, додайте вершкове масло і влийте молоко, поставте на невеликий вогонь, щоб молоко закипіло.
3
Потім за допомогою толкушкой зробіть ніжне однорідне пюре. Додайте трохи солі.
4
Консервовані (або відварені) лисички обсмажте на олії до легкої золотистої. Якщо хочете, додайте трохи подрібненого часнику.
5
Потім в картоплю додайте лисички разом з маслом, на якому вони смажилися. Порвіть дрібно парочку листочків розмарину. Все перемішайте.