Картопля у вершках по-датському
(покроковий рецепт з фото)
Датська кухня не так популярна як італійська, але і в ній можна знайти рецепти, які ви захочете повторювати раз за разом. Є і зовсім прості варіації на кожен день, наприклад, така.
У складі прості і доступні продукти, в діях немає нічого складного, а підготовка займе трохи часу - що ще потрібно для вдалого страви? смак! Він теж прекрасний. Тому я вам із задоволенням розповім, як приготувати картоплю в вершках по-датському. Ніжний вершковий рецепт підкорить вас з першого шматочка.
- Картопля - 1200 грам
- Вершки нежирні - 500 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Почистіть і промийте цибулю і картоплю.
2. Потім картоплю наріжте кружальцями.
3. А цибулю перетворите в кашку в блендері.
4. Потім картоплю перекладіть у форму для запікання. Зверху викладіть цибулю. Все посоліть і поперчіть.
5. І, нарешті, влийте вершки.
6. Запікайте блюдо протягом 1 годин 200 градусах в духовці. Смачного!