Рецепт Картопля у вершках по-датському фото

Картопля у вершках по-датському
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Вершки
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Датська кухня не так популярна як італійська, але і в ній можна знайти рецепти, які ви захочете повторювати раз за разом. Є і зовсім прості варіації на кожен день, наприклад, така.

У складі прості і доступні продукти, в діях немає нічого складного, а підготовка займе трохи часу - що ще потрібно для вдалого страви? смак! Він теж прекрасний. Тому я вам із задоволенням розповім, як приготувати картоплю в вершках по-датському. Ніжний вершковий рецепт підкорить вас з першого шматочка.

  • Картопля - 1200 грам
  • Вершки нежирні - 500 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
картопля у вершках по-датському - фото крок 1
1. Почистіть і промийте цибулю і картоплю.
картопля у вершках по-датському - фото крок 2
2. Потім картоплю наріжте кружальцями.
картопля у вершках по-датському - фото крок 3
3. А цибулю перетворите в кашку в блендері.
картопля у вершках по-датському - фото крок 4
4. Потім картоплю перекладіть у форму для запікання. Зверху викладіть цибулю. Все посоліть і поперчіть.
картопля у вершках по-датському - фото крок 5
5. І, нарешті, влийте вершки.
картопля у вершках по-датському - фото крок 6
6. Запікайте блюдо протягом 1 годин 200 градусах в духовці. Смачного!

Схожі рецепти