Картопля у вершках в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний, соковитий картопля в вершках в духовці можна приготувати в порційних горщиках або великий жароміцної формі - посуд вибирайте самі, а смачно вийде в будь-якому випадку, обіцяю!
Готувати цю страву можна буде з молодого і не дуже великого картоплі. В іншому, ніяких особливих обмежень простий рецепт картоплі в вершках в духовці на кулінара не накладає. Це смачне блюдо цілком доречно не тільки на повсякденному, але і на святковому столі - виглядає воно дуже красиво! При цьому, інгредієнти доступні і недорогі - навіть, якщо ви вирішите використовувати гриби. До того, як я дізналася, як приготувати картоплю в вершках в духовці, мені здавалося, що це досить складно. Тепер же я з упевненістю можу стверджувати - якщо з точністю слідувати рецептом, то нічого позамежного в цьому рецепті немає. Покрокові фото вам допоможуть!
- Картопля - 1 кілограм
- Вершки - 2 склянки
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Сир - 150 грам
- Кріп - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Гриби смажені - 0, 5 кілограма (опціонально)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень петрушки і кропу - За смаком
Залити вершками.