Картопля, смажена в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Промінь картонний - копіткий і трудомісткий процес, проте мультиварка його полегшує. Дізнайтеся, як швидко і легко приготувати смажену картоплю в мультиварці.
Опис приготування:
Картопля, приготований в мультиварці, має масу достоїнств. По перше, ви зменшите кількість холестерину, по-друге, зможете по достоїнству оцінити смак, по-третє, заощадите масу часу і сил. Смажена картопля, приготований за допомогою мультиварки, за смаком ближче до печеної картоплі. Золотиста рум'яна кірочка, аромат і ніжний смак… Дізнайтеся, як приготувати смажену картоплю в мультиварці (рецепт з фото).
- Картопля - 1 кілограм
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля - 100 грам
- Сіль, перець, спеції - - За смаком
Почистіть картоплю. Помийте, наріжте великими шматочками (форма може бути будь-який, головне щоб шматки були не надто тонкими).
Вилийте рослинне масло в чашу мультиварки, туди ж викладіть картоплю. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції. Виберіть режим"Випічка" або"Жарка / овочі" , встановіть таймер на 20 хвилин.
Після завершення програми, перемішайте картопля. Додайте нарізаний півкільцями цибулю.
Поставте таймер ще на 20 хвилин (режим той же). Через 20 хвилин вимкніть мультиварку, додайте шматочок вершкового масла і перемішайте картопля. Подавайте гарячим, приправивши свіжою зеленню. Смачного!