Рецепт Карась в майонезе фото

Карась в майонезе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Карась
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Іноді дуже смачне не означає дуже складне. Карась в майонезе - страва, яке порадує любителів річкової риби і при цьому не потребує багато сил або часу на приготування.

Карась - універсальна риба. Його можна подати і як головне блюдо на святковому столі, і просто приготувати на вечерю. І, можете повірити, сім'я оцінить! Не знаю, як готувати? Рецепт карася в майонезі - до ваших послуг!

  • Карась - 1 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
карась в майонезе - фото крок 1
Карася почистити від луски. Випатрати. Добре промити під водою.
карась в майонезе - фото крок 2
Цибулю почистити, нарізати півкільцями .
карась в майонезе - фото крок 3
У сковороду налити олії так, щоб дно було рівномірно закрито. Прогріти масло.
карась в майонезе - фото крок 4
Рибу посолити, поперчити. Викласти на сковороду, зверху посипати підготовленим цибулею.
карась в майонезе - фото крок 5
Часник почистити, дрібно нарубати.
карась в майонезе - фото крок 6
У мисці змішати майонез і подрібнений часник.
карась в майонезе - фото крок 7
Залити сумішшю рибу.
карась в майонезе - фото крок 8
Сковороду з рибою поставити в духовку. Час запікання 50 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти