Карась в майонезе
(покроковий рецепт з фото)
Іноді дуже смачне не означає дуже складне. Карась в майонезе - страва, яке порадує любителів річкової риби і при цьому не потребує багато сил або часу на приготування.
Карась - універсальна риба. Його можна подати і як головне блюдо на святковому столі, і просто приготувати на вечерю. І, можете повірити, сім'я оцінить! Не знаю, як готувати? Рецепт карася в майонезі - до ваших послуг!
- Карась - 1 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Карася почистити від луски. Випатрати. Добре промити під водою.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями .
У сковороду налити олії так, щоб дно було рівномірно закрито. Прогріти масло.
Рибу посолити, поперчити. Викласти на сковороду, зверху посипати підготовленим цибулею.
Часник почистити, дрібно нарубати.
У мисці змішати майонез і подрібнений часник.
Залити сумішшю рибу.
Сковороду з рибою поставити в духовку. Час запікання 50 хвилин при 180 градусах. Смачного!