Капустяний суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, дуже простий в приготуванні і неймовірно апетитний капустяний суп з фрикадельками в домашніх умовах можуть приготувати на обід навіть ті, хто рахує кожну калорію в своєму раціоні.
Це досить класичний рецепт капустяного супу з фрикадельками, який можна доповнити при бажанні томатами і іншими овочами за смаком. Моркву і цибулю можна попередньо не обжаривают, а відразу відправляти в каструлю - це знизить калорійність страви.
- Капуста - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Фарш - 300 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Ось перед вами всі інгредієнти, які будуть використані при приготуванні капустяного супу з фрикадельками.
2. Цибулину і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками цибулю, а моркву натерти на тертці. Капусту дрібно нашаткувати.
3. На дно каструлі налити трохи рослинного масла. Розігріти його і викласти туди цибулю. Обсмажити до прозорості.
4. Слідом додати моркву і продовжувати обсмажувати до м'якості.
5. Фарш посолити, поперчити за смаком. Сформувати невеликі фрикадельки.
6. До обсмаженою овочам викласти капусту і продовжувати смажити ще 5-7 хвилин.
7. Влити воду, довести до кипіння і викласти фрикадельки. Посолити і поперчити за смаком. Можна додати лавровий лист або спеції. Варити капустяний суп з фрикадельками в домашніх умовах близько 10-13 хвилин, а потім залишити під закритою кришкою настоятися ще хвилин 15. Перед подачею можна присипати свіжої або сушеної зеленню.