Рецепт Хрусткий капустяний суп з сухариками фото

Хрусткий капустяний суп з сухариками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Капуста, Сухарики, Білокачанна капуста
Пісні страви
На обід
Супи

Хрусткий капустяний суп з сухариками - чудове блюдо для зимового обіду. Цей суп можна варити на м'ясному бульйоні, але він смачний і на простій воді. Готується дуже швидко, і ось, як його приготувати.

Густий, але в той же час легкий суп - це хороший варіант для буденного меню. Він не тільки смачний, але і корисний для організму. Такий суп можна приготувати з білокачанної капусти, з цвітної капусти, а також з кольрабі або брокколі.

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Бекон - 80 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Вино біле - 200 мілілітрів (сухе)
  • Бульйон овочевий - 1 літр
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Хліб - 4 скибочки (для подачі)
  • Цибуля зелена - 2 штуки (для подачі)
1
Білокачанну капусту нашаткуйте.
2
У казанку розтопіть вершкове масло, додайте бекон, нарізаний кубиками, цукор і насіння кмину. Покладіть підготовлену капусту і тушкуйте все разом, поки капуста не стане прозорою.
3
Влийте бульйон, додайте вино, посоліть і поперчіть за смаком.
4
Доведіть суп до кипіння, покладіть натертий на крупній тертці картопля. Накрийте кришкою і варіть суп 20-25 хвилин на повільному вогні.
5
Скибочки хліба наріжте на кубики 1х1 см і злегка обсмажте на сковороді з 1 ç.l. Вершкового масла.
6
В кінці приготування додайте в суп вершки, перемішайте, прогрійте і зніміть суп з плити.
7
Подайте капустяний суп гарячим, прикрасивши сухариками і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти