Хрусткий суп з картоплі з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткий суп з картоплі з сухариками - доказ того, що насправді не потрібно занадто багато інгредієнтів для досягнення смачного результату. Дивимося, як приготувати суп!
Цей вершковий картопляний суп - ідеальний в зиязикай період, до того ж, приготувати його можна за півгодини з найпростіших інгредієнтів. Добре зберігається в холодильнику, в герметичному контейнері, протягом 3-х днів.
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Бульйон овочевий - 2 склянки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка(+ 1 ç.l. Для обсмажування сухариків)
- Хліб - 2 скибочки
- Орегано сушений - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком (для подачі)
Нагрійте рослинну олію на середньому вогні в глибокій сковороді або казанку. Додайте дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник і обсмажте їх до золотистого кольору.
Додайте порошок паприки, перемішайте і обсмажуйте цибулю ще 1 хвилину.
Влийте овочевий бульйон.
Приправте суп сіллю і чорним перцем, перемішайте.
Додайте картоплю, нарізаний кубиками.
Покладіть лавровий лист, доведіть суп до кипіння, накрийте кришкою і дайте покипіти 10 хвилин.
Відкладіть трохи вареної картоплі в мисочку, додайте томатну пасту, розімніть і поверніть в каструлю. Перемішайте і варіть суп при слабкому кипінні ще 5 хвилин.
Перекладіть суп в блендер, додайте вершкове масло і пробийте до однорідної суміші.
Нарізані кубики хліба обсмажте в глибокій сковороді на вершковому маслі на середньому вогні, додайте орегано, смажте до золотистого кольору.
Подайте суп порційно з сухариками, посипавши дрібно нарізаною свіжою зеленню.