Капустяний суп в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і низькокалорійний суп підходить для обіду всієї родини і дитячого харчування від року. Процес приготування дуже простий.
Зваріть капустяний суп в мультиварці - це свіжий, корисний і простий у приготуванні суп на буденний обід. До того ж, це бюджетне блюдо.
- Капуста білокачанна, коб - 1/2 штуки
- Пшоно - 50 грам
- Вода - 2 1/2 L (два з половиною)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Кріп - 1 пучок
1. Приготуємо продукти для супу.
2. Цибуля, морква, картоплю порізати.
3. Капусту порізати.
4. Пшоно перебрати і промити до чистої води.
5. Складіть всі інгредієнти, крім кропу, в каструлю.
6. Налийте воду, приправити сіллю. Поставте каструлю в мультиварку і включіть режим "суп" .
7. В кінці варіння додайте зелень. Суп готовий. Приємного!