Капустяний суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і смачний суп з куркою і без картоплі. Призначений для дитячого і дієтичного харчування. Приготувати його нескладно, можна зробити не тільки на плиті, але і в мультиварці.
Для супу візьміть будь-яку частину курки, у мене найчастіше залишаються незатребуваними спинки і кільова кістка, тому їх я і залишаю на супи. Вони дають прекрасний легкий бульйон. Додайте в бульйон овочі і рис і проваріть до готовності, в кінці варіння додайте зелень. Хай щастить!
- Вода - 2, 5 L
- Курка - 300-400 грам (будь-яка частина, можна на кістки)
- Капуста - 400 грам
- Мал - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Перець горошком - 5-7 штук
Приготуйте для супу бульйон. Для цього шматочки курки вимийте і покладіть в каструлю, додайте сіль, лавровий лист і перець горошком, залийте водою і проваріть 30-40 хвилин. Спеції дістаньте і викиньте.
Поки вариться бульйон, підготуйте інші інгредієнти. Мал переберіть і ретельно промийте.
Поріжте тонко півкільцями цибулю, можна додати і морква для кольору.
Наріжте максимально тонко капусту.
До готового бульйон додайте рис, provara 10 хвилин.
Додайте капусту і цибулю. Варіть 25 хвилин до повної готовності супу. Відкоректуйте на сіль.
В кінці варіння додайте дрібно нарізаний кріп. Ось супчик і готовий. Смачного!