Капуста зі свининою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Спеціально для любителів готувати в мультиварці викладаю тут рецепт приготування капусти зі свининою в мультиварці. Дуже просто і дуже смачно.
Класичний рецепт приготування капусти зі свининою в мультиварці включає в себе два основних етапи: підготовку овочів і підготовку м'яса. Бажано спочатку приготувати м'ясо. Поки воно готується, можна нарізати овочі і тим самим заощадити час.
- Капуста - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Часник - За смаком
- Свинина - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Ст. Ложка
Нарізаємо капусту.
Натираємо моркву, розрізаємо помідори (з 2, 4 частини, за смаком).
Обсмажуємо на м'ясо з нарізаною цибулею. Чашу попередньо змащуємо олією.
Складаємо в чашу інгредієнти шарами: капуста, м'ясо, морква, помідори. Вливаємо склянку окропу.
Тушкуємо все протягом 40 хвилин. Потім додаємо сіль, перець, спеції за смаком.
Тушкуємо м'ясо ще від 40 хвилин до декількох годин. Чим довше тушкуємо, тим м'якше буде капуста. Додаємо гілку зелені для краси і подаємо блюдо на стіл.