Капуста зі свининою в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Покажу вам, як приготувати капусту зі свининою в мультиварці "редмонд" . Даний рецепт підійде і для будь-якої іншої мультиварки. Пробуйте, то ситно, просто, відносно швидко і недорого.
Таке блюдо я готую, коли немає занадто багато часу на приготування. Адже тут потрібно лише підготувати інгредієнти, а інше зробить мультиварка. Але, незважаючи на простоту приготування, блюдо виходить смачним і ситним, а також корисним, адже містить лише овочі і м'ясо. До речі, свинину можна замінити більш дієтичної куркою або індичкою.
- Свинина - 500 грам
- Капуста білокачанна - 1 штука (середній качан)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Печериці - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Паста томатна - 3 Ст. Ложки
Обмийте шматочок свинини і обсушити. Потім наріжте м'ясо не дуже великими брусочками і відправте в чашу мультиварки на режим "жарка", додавши ложку рослинної олії.
Тепер промийте моркву і наріжте тонкими кружечками або часточками, подрібніть цибулю. У мене було кілька печериць, я їх теж пустила в справу, тонко порізавши. Надішліть ці продукти обсмажувати до м'яса до м'якості.
Тим часом нашинкуйтекапусту і викладіть її в чашу мультиварки, додайте інше рослинне масло, включите режим "гасіння" і готуйте страву близько 40 хвилин, додавши сіль і перець, томатну пасту і перемішавши все.
Регулювати м'якість капусти можете на свій розсуд. Тому можна збільшити або зменшити час готування. Подавати блюдо смачно зі свіжою сметаною.