Цвітна капуста зі свининою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 10 хв.
Я завжди роблю так: якщо не знаю, що приготувати на вечерю своїй родині, то просто змішую різні овочі з м'ясом, спеціями і ставлю це в мультиварку. Ставлю режим"Гасіння" - і виходить нове блюдо.
Опис приготування:
Звичайно, потрібно знати базові поєднання продуктів, щоб вийшло смачно. На цей раз, все вийшло навіть дуже смачно. Тому запишіть, як приготувати кольорову капусту зі свининою в мультиварці. Свинина вдало поєднується з цим овочем, раніше такого не пробувала, а тепер буду мати на увазі.
- Свинина - 400 грам
- Кольорова капуста - 300 грам
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 1 кілограм
- Вода - 2 склянки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
М'ясо помийте і покладіть в чашу мультиварки з маслом. Поставте режим"Випічка" або "Жарко" з 25 хвилин. Періодично перевертайте м'ясо.
Капусту помийте, обсушити. Розділіть її на суцвіття. Надішліть в мультиварку до м'яса.
Морква почистіть, помийте, натріть на крупній тертці. Додайте її в чашу. Додати сіль, поперчіть, перемішайте. Готуйте до закінчення режиму.
Нащадки чисті, помийте і наріжте кубиками картоплю. Додайте його в чашу і налийте води.
Готуйте в режимі"Гасіння" протягом 1, 5 годину. Смачного!