Цвітна капуста зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити кольорову капусту зі свининою в домашніх умовах. Відмінна виходить запіканка, ситна і соковита. Спробуйте обов'язково, вам сподобається цей смак!
Блюдо вийшло першокласне! Я люблю, щоб капуста хрумтіла, тому не ошпарюють і не відварюю її перед запіканням. Але якщо ви любите більш ніжні запіканки, сухарі замініть тертим сиром, а капусту відварити попередньо. Бажаю удачі!
- Кольорова капуста - 200 грам
- Картопля - 350 грам
- Свинина - 300 грам (можна брати готовий фарш)
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 250 грам
- Сухарі паніровочні - 30 грам
- Спеції - За смаком
1. Першим шаром викладаємо картопля. Ріжемо його тонкими кружечками, укладаємо щільно один на одного кожен шматок. Солимо і перчимо до смаку.
2. М'ясо, щоб було соковитіше, прокрутимо в м'ясорубці разом з перцем і помідором. Спеції - за смаком. Викладаємо поверх картоплі.
3. Далі викладаємо кольорову капусту і цибулю півкільцями. Заливаємо рясно сметаною, посипаємо спеціями і сухарями. Запікаємо при 200 градусах до готовності.
4. Готово! Смачного!