Капуста, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Капуста, запечена в духовці - це дуже смачно. Скористайтеся даними рецептом, щоб приготувати це чудове блюдо!
Пропоную приготувати капусту в духовці! Цю страву можна подавати як з гарніром, так і без нього. Підійде воно і на обід, і на вечерю, і на полуденок. Капуста, запечена в духовці, виходить ніжною, соковитою і дуже смачною!
- Капуста - 1 кілограм
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Капусту ретельно промиваємо, видаляємо з неї верхні листки, потім нарізаємо великими скибками.
2. Укладаємо капусту в форму для запікання з кришкою або просту сковороду, додаємо трохи води (вода повинна покривати лише дно посуду). Потім поливаємо капусту невеликою кількістю рослинного масла.
3. Накриваємо капусту кришкою і відправляємо в духовку. Запікаємо протягом 1 години при температурі 180 градусів.
4. Поки капуста запікається, збиваємо яйце з молоком. Додаємо в отриману суміш трохи солі і, по бажанню, перцю. Ретельно перемішуємо соус.
5. Заливаємо капусту соусом. Чи не виключаємо духовку, поки не запече яєчна маса.
6. Наше блюдо готово! Викладаємо на тарілки і подаємо до столу. Смачного!