Капуста з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.
Корисна і смачна, пісна і нескладна в приготуванні капуста з грибами в мультиварці в домашніх умовах обов'язково припаде до смаку всім любителям простих і апетитних страв.
Опис приготування:
Хочу звернути вашу увагу на те, що це простий рецепт капусти з грибами в мультиварці без додаткових інгредієнтів і вишукувань. При бажанні ви можете доповнити його солодким перцем, морквою і спеціями за смаком. Для аромату чудово підійдуть також кілька сушених білих грибочків, якщо є під рукою.
- Капуста - 0.5 штуки
- Цибулина - 1-2 штук
- Гриби - 250 грам
- Томатний соус або паста - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Відразу ж налийте в чашу трохи рослинного масла і включіть режим"Жарка" . Тим часом очистіть і наріжте дрібно цибулину. Викладіть її в чашу і обсмажте до прозорості.
2. Поки обсмажується цибуля, нашинкуйтекапусту.
3. Викладіть капусту до цибулі, продовжуйте обсмажувати, періодично помішуючи. Капуста повинна стати м'якою і пустити сік.
4. Подрібніть вимиті і обсушені грибочки. В даному рецепті приготування капусти з грибами в мультиварці використовуються тільки печериці.
5. Хвилин через 7-10 можна додати в чашу грибочки. Акуратно перемішайте і продовжуйте обсмажувати.
6. Капуста з грибами в мультиварці в домашніх умовах повинна злегка зменшитися в обсязі.
7. В цей самий час можна додати в чашу томатний соус або пасту з невеликою кількістю води.
8. Акуратно все перемішайте.
9. Додайте за смаком сіль, перець, лавровий лист або інші спеції. Увімкніть режим"Гасіння" , доведіть до повної готовності. Залежно від потужності техніки і обсягу на це піде десь від 15 до 30 хвилин.
10. От і все, тепер ви знаєте, як приготувати капусту з грибами в мультиварці. Сподіваюся, що вам сподобається такий варіант.