Капуста з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста з чорносливом - це відмінне блюдо, просте в приготуванні і дуже смачне. Таку капусту по достоїнству оцінять ті, хто любить додавати незвичні нотки в звичайні страви.
Капуста - цілком універсальний і недорогий продукт. Вона хороша тим, що гасити її можна по-різному, адже цей овоч поєднується з багатьма інгредієнтами. А тому можна фантазувати, додаючи кожен раз свої улюблені інгредієнти і отримуючи новий смак. Сьогодні додамо солодких ноток - чорнослив.
- Капуста - 1 штука
- Чорнослив - 16-20 штук
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Підготуйте все овочі, чорнослив.
2. Чорнослив залийте кип'яченою водою і залиште на 10-15 хвилин.
3. Капусту нашаткуйте, сіль і пам'ятати руки, щоб виділився сік.
4. Обсмажте подрібнену цибулю на розігрітій сковороді до золотистого кольору, періодично помішуючи.
5. Потім додайте капусту і чорнослив, віджатий від води.
6. Влийте воду, що залишилася від чорносливу, додайте цукор.
7. Гасіть капусту на повільному вогні до м'якості, приправте сіллю і перцем за смаком. Смачного!