Рецепт Капуста з чорносливом фото

Капуста з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Тушкована капуста з чорносливом - це відмінне блюдо, просте в приготуванні і дуже смачне. Таку капусту по достоїнству оцінять ті, хто любить додавати незвичні нотки в звичайні страви.

Опис приготування:

Капуста - цілком універсальний і недорогий продукт. Вона хороша тим, що гасити її можна по-різному, адже цей овоч поєднується з багатьма інгредієнтами. А тому можна фантазувати, додаючи кожен раз свої улюблені інгредієнти і отримуючи новий смак. Сьогодні додамо солодких ноток - чорнослив.

  • Капуста - 1 штука
  • Чорнослив - 16-20 штук
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
капуста з чорносливом - фото крок 1
1. Підготуйте все овочі, чорнослив.
капуста з чорносливом - фото крок 2
2. Чорнослив залийте кип'яченою водою і залиште на 10-15 хвилин.
капуста з чорносливом - фото крок 3
3. Капусту нашаткуйте, сіль і пам'ятати руки, щоб виділився сік.
капуста з чорносливом - фото крок 4
4. Обсмажте подрібнену цибулю на розігрітій сковороді до золотистого кольору, періодично помішуючи.
капуста з чорносливом - фото крок 5
5. Потім додайте капусту і чорнослив, віджатий від води.
капуста з чорносливом - фото крок 6
6. Влийте воду, що залишилася від чорносливу, додайте цукор.
капуста з чорносливом - фото крок 7
7. Гасіть капусту на повільному вогні до м'якості, приправте сіллю і перцем за смаком. Смачного!

Схожі рецепти