Рецепт Капуста с буряком фото

Капуста с буряком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря , Обід на швидку руку
Заготовки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 19 г. 0 хв.

У моїй родині ця закусочка дуже популярна, особливо взимку: коли вибір овочів не великий, а хочеться побалувати себе смачним салатом або овочевим блюдом. Маринована капуста відмінно зберігається в холоді.

Опис приготування:

Це салат-закуска буде відмінним доповненням до рибних або м'ясних страв. Перед подачею можна додати кропу і рослинного масла, хоча і сама по собі закуска дуже смачна. Сіль і цукор можна відрегулювати під себе. Хай щастить!

  • Капуста - 1 кілограм
  • Буряк - 1 штука
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Оцет 9% - 100 мілілітрів
  • Часник - 1-3 зубчиків
капуста с буряком - фото крок 1
Підготуйте продукти. Вимийте капусту, очистіть буряк і часник.
капуста с буряком - фото крок 2
З води, список lavrovogo, цукру і солі зваріть розсіл. Змішайте і доведіть до кипіння, проваріть хвилину, а потім вимкніть вогонь. Влийте оцет. Розсіл готовий.
капуста с буряком - фото крок 3
Поріжте капусту великими шматочками або квадратиками.
капуста с буряком - фото крок 4
Поріжте соломкою або пластинками буряк. Часник можна пропустити через прес або порізати пластинками. Зробіть, як подобається вам.
капуста с буряком - фото крок 5
Залийте капусту розсолом, він повинен покривати капусту, і залиште остигати. Після приберіть на добу в холодильник.
капуста с буряком - фото крок 6
Капуста с буряком готова! Можна подавати її до столу, змастивши олією або просто так, а надлишки розкласти по банках і зберігати в холодильнику.

Схожі рецепти