Капуста маринована з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати капусту мариновану з імбиром. Така заготовка сподобається любителям азіатських ноток в стравах. Пікантний смак буде незабутнім.
Загалом, потрібні самі звичні інгредієнти для маринування, але з додаванням трьох незвичайних: перцю чилі, соєвого соусу і імбиру. Мені дуже сподобався отриманий смак, раніше такого не пробувала. Так що, якщо ви любитель азіатської кухні, то це точно ваш рецепт, обов'язковий до приготування.
- Білокачанна капуста - 1 кілограм
- Перець чилі - 1 штука
- Імбир - 1 штука (шматок 5 см)
- Морква - 3 штуки
- Вода - 1 літр
- Рисовий оцет - 2/3 склянки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль велика - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Насіння koriandra - 1 Ст. Ложка
Chesnok чистий, крупно нарубати. Перець чилі помийте, видаліть насіння, дрібно наріжте. Імбир помийте, очистіть і натріть на тертці.
Капусту помийте і нарубати квадратами в 2 см.
Морква почистіть, помийте і натріть на тертці для корейської моркви.
Коріандр підігрійте на сковороді і подрібніть трохи в ступці.
Для маринаду змішайте воду, оцет і соєвий соус з цукром, koriandrom, перцем чилі, сіллю, імбиром і часником. Добре перемішайте.
У підготовлені банки щільно укладіть капусту разом з морквою. Залийте овочі маринадом. Зберігайте капусту в холодильнику під кришкою.