Рецепт Кантуччини фото

Кантуччини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 20-25
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для всіх шанувальників цього хрусткого і неймовірно смачного горіхового італійського печива уявляю рецепт приготування кантуччіні.

Опис приготування:

Незважаючи на гадану на перший погляд складність, зробити кантуччіні в домашніх умовах досить просто. Таке печиво порадує вас не тільки своїм смаком, але і тривалим терміном зберігання. Побалувати такою смакотою можна і дорослих, і дітей.

  • Вершкове масло - 160 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Яйце - 3 штуки(+ 1 жовток)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 щіпка (або ванільний екстракт )
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Борошно - 450 грам
  • Мигдаль - 225 грам
кантуччини - фото крок 1
1. З тестом все гранично просто. Для початку збийте розм'якшене вершкове масло з цукром.
кантуччини - фото крок 2
2. Додайте яйця, продовжуйте збивати. Можна для цього використовувати як кухонну техніку, так і звичайний віночок.
кантуччини - фото крок 3
3. Додайте розпушувач, ванілін, мускатний горіх. Поступово всипати просіяне борошно. Можна також використовувати цедру цитрусових для аромату.
кантуччини - фото крок 4
4. В останню чергу додайте мигдаль. Акуратно все перемішайте. Класичний рецепт кантуччіні можна злегка змінити, взявши будь-які інші горішки, які вам до смаку.
кантуччини - фото крок 5
5. Деко застеліть пергаментом, розігрійте духовку. Замісити як слід тісто, розділіть його на 2-3 частини. Слепите батончики, надішліть їх випікатися в духовці близько 25 хвилин.
кантуччини - фото крок 6
6. Хвилин 5-7 дайте охолонути, а потім наріжте середніми по товщині шматочками. Начебто вже можна пробувати, але це ще не все.
кантуччини - фото крок 7
7. Уже нарізані кантуччіні в домашніх умовах викладіть на деко і відправте в духовку ще на 5-7 хвилин, щоб серединка підсохла.
кантуччини - фото крок 8
8. Ось тепер потрібно дати їм трохи охолонути - і можна пробувати, що вийшло.
Смачного!

Схожі рецепти