Рецепт Канапе з шинкою і шпинатом фото

Канапе з шинкою і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Шинка , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 15 хв.

Краща закуска на столі - це канапе. Їх можна зробити з чого завгодно, як салат. Канапе з шинкою і шпинатом я роблю на основі сирного сиру. Дуже смачно! Спробуйте.

Опис приготування:

Зробити канапе дуже просто. Думаю, принцип ви добре знаєте. Виберіть красиві палички для канапе, звичайно, підійдуть і зубочистки, але страва повинна бути не тільки смачним, але і красивим. Тим більше закуска. Я додала фотографію моїх канапе з шинкою і шпинатом ще без паличок, не встигла зробити іншу фотографію, все з'їли. Але на цій дуже добре видно принцип приготування канапе з шинкою і шпинатом.

1. Спочатку підготуйте хліб. Я взяла чорний хліб з насінням. Трохи підсмажте хліб на сковороді або в тостері.

2. Змастіть скибочки хліба сирним сиром. Раджу вам все-таки використовувати сир Філадельфія. Зі шпинатом він прекрасно поєднується!

3. Зверху піде листочок шпинату. Не забудьте добре промити шпинат!

4. А потім скибочки шинки.

Я прикрасила свої канапе з шинкою і шпинатом гілочками розмарину. Раджу і вам. Дуже смачно і красиво виглядає.

Шпинат - дуже корисна зелень! Особливо в сирому вигляді. У ньому дуже багато заліза, його, до речі, рекомендують вегетаріанцям, як замінник заліза з м'яса. У Франції шпинат називають королем овочів! Я повністю заслужив. Шпинат має антиоксидантами, які запобігають онкологічні захворювання.

Такі чудові канапе з шинкою і шпинатом не тільки прикрасять ваш святковий стіл, але і принесуть багато користі вашому організму. Насолоджуйтесь!

  • Хліб - 8-10 скибочок
  • Листя шпинату - 8-10 штук
  • Шинка - 8-10 скибочок
  • Сир - 100 грам (дуже добре підходить сир Філадельфія.)
Зробити канапе дуже просто. Думаю, принцип ви добре знаєте. Виберіть красиві палички для канапе, звичайно, підійдуть і зубочистки, але страва повинна бути не тільки смачним, але і красивим. Тим більше закуска. Я додала фотографію моїх канапе з шинкою і шпинатом ще без паличок, не встигла зробити іншу фотографію, все з'їли. Але на цій дуже добре видно принцип приготування канапе з шинкою і шпинатом.

1. Спочатку підготуйте хліб. Я взяла чорний хліб з насінням. Трохи підсмажте хліб на сковороді або в тостері.

2. Змастіть скибочки хліба сирним сиром. Раджу вам все-таки використовувати сир Філадельфія. Зі шпинатом він прекрасно поєднується!

3. Зверху піде листочок шпинату. Не забудьте добре промити шпинат!

4. А потім скибочки шинки.

Я прикрасила свої канапе з шинкою і шпинатом гілочками розмарину. Раджу і вам. Дуже смачно і красиво виглядає.

Шпинат - дуже корисна зелень! Особливо в сирому вигляді. У ньому дуже багато заліза, його, до речі, рекомендують вегетаріанцям, як замінник заліза з м'яса. У Франції шпинат називають королем овочів! Я повністю заслужив. Шпинат має антиоксидантами, які запобігають онкологічні захворювання.

Такі чудові канапе з шинкою і шпинатом не тільки прикрасять ваш святковий стіл, але і принесуть багато користі вашому організму. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти