Канапе з шинкою і fruktami
(покроковий рецепт з фото)
Прошутто - італійська шинка, тонко порізана і добре засоленная. Дуже добре поєднується з багатьма продуктами. Канапе з фруктами і прошутто тому підтвердження. Спробуйте.
Для канапе з фруктами і прошутто я використовую свіжі яблука, диню, консервований кавун і персики. Іноді взимку вдається знайти свіжі персики. Але краще використовувати консервовані.
1. Так, помийте гарненько листя м'яти. Відкладіть в сторону.
2. Наріжте м'якоть дині і консервований кавун кубиками. Яблуко і персики - часточками.
3. Яблуко і персики загорніть в скибочки прошутто.
4. Скибочки скрутіть трубочкою і закріпіть над шматочками кавуна і дині.
5. Зверху покладіть листя м'яти.
Ваші канапе з фруктами і прошутто готові!
Замість консервованого кавуна можете використовувати апельсин. Він відмінно ділиться і на шматочки і на скибочки. А персики можете замінити ананасами. Враховуйте ваші можливості і бажання. Нагадую, що шинка прошутто відмінно поєднується з усіма фруктами, навіть з виноградом. До речі, це теж хороша ідея - зробити кілька канапе з виноградом і прошутто.
Експериментуйте! Смачного.
- Прошутто - 100 грам
- М'якоть дині - 100 грам
- Персик - 2 штуки
- Яблуко - 2 штуки
- Консервований кавун - 100 грам (можна замінити свіжим апельсином.)
- Листя м'яти - 10 штук
1. Так, помийте гарненько листя м'яти. Відкладіть в сторону.
2. Наріжте м'якоть дині і консервований кавун кубиками. Яблуко і персики - часточками.
3. Яблуко і персики загорніть в скибочки прошутто.
4. Скибочки скрутіть трубочкою і закріпіть над шматочками кавуна і дині.
5. Зверху покладіть листя м'яти.
Ваші канапе з фруктами і прошутто готові!
Замість консервованого кавуна можете використовувати апельсин. Він відмінно ділиться і на шматочки і на скибочки. А персики можете замінити ананасами. Враховуйте ваші можливості і бажання. Нагадую, що шинка прошутто відмінно поєднується з усіма фруктами, навіть з виноградом. До речі, це теж хороша ідея - зробити кілька канапе з виноградом і прошутто.
Експериментуйте! Смачного.