Камбала тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт сподобається всім любителям риби! Блюдо готується просто, виходить дієтичним і корисним! Філе камбали гаситься з кабачками на сковороді. Підійде для легкого обіду або вечері.
Готуємо камбалу тушковану в домашніх умовах. Риба гаситься на сковороді разом з кабачками, зеленою цибулею і спеціями. Блюдо виходить дієтичним і дуже корисним. Якщо не вистачає гарніру, придумайте, щось на свій розсуд, наприклад, варена картопля. Хай щастить!
- Борсатися - 1 штука (філе)
- Кабачок - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
Камбалу промиваємо і ретельно очищаємо.
У сковороді розігріваємо олію, викладаємо філе камбали і кабачки, порізані кружальцями. Вливаємо на сковороду трохи води і тушкуємо рибу з овочами під кришкою. Вогонь мінімальний, сіль і перець за смаком. Не забуваємо перевертати рибу.
Готово! До речі, додатково виходить дуже смачний бульйон!
Смачного!