Рецепт Камбала тушкована фото

Камбала тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 45 хв.

Рецепт сподобається всім любителям риби! Блюдо готується просто, виходить дієтичним і корисним! Філе камбали гаситься з кабачками на сковороді. Підійде для легкого обіду або вечері.

Опис приготування:

Готуємо камбалу тушковану в домашніх умовах. Риба гаситься на сковороді разом з кабачками, зеленою цибулею і спеціями. Блюдо виходить дієтичним і дуже корисним. Якщо не вистачає гарніру, придумайте, щось на свій розсуд, наприклад, варена картопля. Хай щастить!

  • Борсатися - 1 штука (філе)
  • Кабачок - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Цибуля зелена - За смаком
камбала тушкована - фото крок 1
Камбалу промиваємо і ретельно очищаємо.
камбала тушкована - фото крок 2
У сковороді розігріваємо олію, викладаємо філе камбали і кабачки, порізані кружальцями. Вливаємо на сковороду трохи води і тушкуємо рибу з овочами під кришкою. Вогонь мінімальний, сіль і перець за смаком. Не забуваємо перевертати рибу.
камбала тушкована - фото крок 3
Готово! До речі, додатково виходить дуже смачний бульйон!
камбала тушкована - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти