Кальмаровий салат класичний
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити своє повсякденне меню, порадувати близьких новим смаком або знайти новий рецепт для дієтичного харчування допоможуть улюблені багатьма морепродукти. Зокрема, кальмари.
Дуже хочу розповісти, як приготувати кальмаровий салат класичний. Корисні і легкі продукти дозволять включити такий салатик в дієтичне харчування. Замість сметани можна використовувати оливкову олію або грецький йогурт. Непогано також буде додати гірчицю в зернах. Крім того, що всі складові салату низькокалорійні, вони ще й багаті вітамінами і мікроелементами. Їжте на здоров "я!
- Кальмар - 4 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Огірки - 3 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Салат листя - 4-5 штук
- Зелень кропу і петрушки - 1 пучок
- Крем - 200 грам
- Сіль - За смаком
1
Приготуйте кальмарів: ошпарьте їх окропом і потримайте в воді близько 10 секунд, але не більше, ніж півхвилини. Відваріть яйця круто.
2
М'ясо кальмара поріжте кільцями.
3
Решта інгредієнти поріжте шматочками однакового розміру.
4
У велике блюдо або окремі креманки викладайте листя салату, а на них - сметану і салат.
5
Можна перемішати салат відразу, а можна вже під час дегустації. Смачного!