Рецепт Кальмари з цибулею фото

Кальмари з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Цибуля , Кальмари
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 15 хв.

Ну, не можу я відязикати собі в покупці морепродуктів! Не важливо, що вони часто дорого коштують. Хоча завжди є недорогий і універсальний інгредієнт - кальмар. Дивіться рецепт з цим продуктом.

Опис приготування:

З ним в цей раз я і вирішила поекспериментувати. Тому ознайомтеся з тим, як приготувати кальмари з цибулею в духовці. Буде використана цікава техніка: гасіння на низькій температурі в скляній банці. Продуктів потрібно зовсім небагато, а смак вийде багатогранний.

  • Кальмар - 600 грам
  • Морква - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 150 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
кальмари з цибулею - фото крок 1
Кальмарів розморозити, якщо вони заморожені. Обшпарте їх окропом, щоб зняти шкіру. Потім тушки відразу покладіть в крижану воду. Видаліть хребет, залишки плівки, добре промийте.
кальмари з цибулею - фото крок 2
Морква почистіть, помийте. Натріть її на крупній тертці.
кальмари з цибулею - фото крок 3
До моркви додайте нашатковану середніми шматочками цибулю.
кальмари з цибулею - фото крок 4
Потім до овочів додайте нарізаного соломкою кальмара. Інгредієнти перемішайте разом з сіллю і маслом.
кальмари з цибулею - фото крок 5
Приготуйте 3 банки по 0, 5 L. Заповніть їх масою продуктів. Банки повинні бути добре промиті і висушені.
кальмари з цибулею - фото крок 6
Закрийте банки фольгою. Відправте їх в духову шафу на півтори години на слабкому вогні.
кальмари з цибулею - фото крок 7
Вимкніть вогонь. Залиште блюдо ще на півгодини в духовці. Потім пробуйте. Смачного!

Схожі рецепти