Какао в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Какао або гарячий шоколад викликають у мене приємні спогади про зимові свята, особливо про новорічні вечори або різдвяних. Розповім про рецепт, як приготувати какао в мікрохвильовці.
Не тільки взимку можна побалувати себе чашкою гарячого какао. Діти питимуть його із задоволенням вранці або на полуденок, думаю, що і ви не відязикатеся від нього. Можна використовувати молоко або воду. Можна прикрасити напій зефіром або тертим шоколадом. До столу його подають гарячим.
- Молоко - 1 Склянка
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Мед - 0, 5 чайних ложки (або цукор)
1. У чашку налийте молоко. Надішліть чашку на 60 секунд в мікрохвильову піч при максимальній потужності.
2. Через хвилину дістаньте чашку (акуратно, вона може бути гаряча), додайте какао і мед (регулюйте солодкість за смаком).
3. Гарненько все перемішайте, щоб вийшла однорідна консистенція, потім знову відправте варитися на 30 секунд. Відразу подавайте напій, поки він гарячий.