Качка в пиві
(покроковий рецепт з фото)
Це один з небагатьох рецептів, з яким качка виходить не суха, як це буває зазвичай, а надзвичайно соковита і смачна. Це чудове блюдо для будь-якого святкового столу.
Рецепт приготування качки в пиві дуже простий і, як ви можете помітити, продуктів нам знадобиться теж не багато. Перший раз я вирішила приготувати її чоловікові на день народження, але вона так всім сподобалася, що тепер ми готуємо це чудове блюдо як мінімум раз на місяць. Ви теж обов'язково спробуйте, і допоможе вам мій рецепт качки в пиві з фото.
- Качка - 1, 5 кілограма
- Яблука кисло-солодкі - 800 грам
- Пиво - 0, 5 L
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Насамперед ми миємо качку і при необхідності видаляємо залишилися пір'я.
Обтирає качку всередині і зовні приправами і кладемо в качатниці. Звичайно, краще залишити качку маринуватися на кілька годин, але, якщо такої можливості немає, то так теж піде.
З яблук видаляємо серцевину і нарізаємо їх на часточки.
Помістіть яблука всередину качки і переверніть спиною вгору.
Решта яблука викладаємо по боках качки.
Заливаємо качку пивом повністю на скільки дозволяє посуд.
Закриваємо утятницу кришкою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1, 5 годину.
Готову качку краще подавати цілком, так набагато ефектніше. Але ви можете і обробити її, щоб ваші гості самі не займалися цим. У будь-якому випадку виходить неймовірно смачно!