Рецепт Качка в пиві з яблуками фото

Качка в пиві з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Святковий обід
Гарячі страви, Страви цілком

Не дивлячись на всю легкість його приготування, це відмінне блюдо гідно займе почесне місце на вашому столі, адже сьогодні ми приготуємо на вечерю смачну качку в пиві з яблуками.


Цей рецепт приготування качки в пиві з яблуками настільки простий, що будь-який з ним впорається, тому якщо у вас є вдома свіжа качка, і ви не знаєте, що з нею зробити, значить цей рецепт то, що вам потрібно. Повірте мені, для того, щоб приготувати качку смачно, щоб її м'ясо було неймовірно ніжним, а сама вона не була жирною, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів і близько години часу. Виходить дуже соковита качка, і виглядає вона при цьому досить святково, тому я її готую, коли намічається щось грандіозне, ставлю її в середину столу, і гості завжди залишаються дуже вражені таким чудовим блюдом. Але не тільки для свята підійде така качка, адже її можна приготувати і для звичайної вечері, зробити, так би язикати невеликий сюрприз своїм домашнім, адже ви не витратите на це багато часу і сил, а мій рецепт качки в пиві з яблуками з фото допоможе вам впоратися з цим завданням швидко.

  • Качка свіжа - 1 штука
  • Яблуко - 4 штуки
  • Апельсин - 2 штуки
  • Пиво світле - 0, 5 L
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
качка в пиві з яблуками - фото крок 1
Для початку ретельно промиваємо качку під холодною водою і даємо їй обсохнути. Тепер гарненько натираємо її з усіх боків і всередині сіллю і спеціями на ваш смак.
качка в пиві з яблуками - фото крок 2
Яблука і апельсини моєму під холодною водою. Видаляємо з яблук серцевину і нарізаємо їх на часточки.
качка в пиві з яблуками - фото крок 3
Тепер фаршируємо нашу качку апельсинами упереміш з яблуками, залишилися яблука викладаємо на дно Гусятниці. На яблука кладемо качку спиною вгору і заливаємо все пивом так, щоб воно доходило до країв качатниці.
качка в пиві з яблуками - фото крок 4
Закриваємо утятницу кришкою і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку, zapekaem секс годин. Потім знімаємо кришку і готуємо ще хвилин 7, щоб спинка зарум'янилася, потім перевертаємо і ще 7 хвилин запікаємо черевце. Готову качку прикрашаємо фруктами і подаємо до столу. Всім смачного!

Схожі рецепти