Рецепт Качка в пиві з яблуками фото

Качка в пиві з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не дивлячись на всю легкість його приготування, це відмінне блюдо гідно займе почесне місце на вашому столі, адже сьогодні ми приготуємо на вечерю смачну качку в пиві з яблуками.


Опис приготування:

Цей рецепт приготування качки в пиві з яблуками настільки простий, що будь-який з ним впорається, тому якщо у вас є вдома свіжа качка, і ви не знаєте, що з нею зробити, значить цей рецепт то, що вам потрібно. Повірте мені, для того, щоб приготувати качку смачно, щоб її м'ясо було неймовірно ніжним, а сама вона не була жирною, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів і близько години часу. Виходить дуже соковита качка, і виглядає вона при цьому досить святково, тому я її готую, коли намічається щось грандіозне, ставлю її в середину столу, і гості завжди залишаються дуже вражені таким чудовим блюдом. Але не тільки для свята підійде така качка, адже її можна приготувати і для звичайної вечері, зробити, так би язикати невеликий сюрприз своїм домашнім, адже ви не витратите на це багато часу і сил, а мій рецепт качки в пиві з яблуками з фото допоможе вам впоратися з цим завданням швидко.

  • Качка свіжа - 1 штука
  • Яблуко - 4 штуки
  • Апельсин - 2 штуки
  • Пиво світле - 0, 5 L
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
качка в пиві з яблуками - фото крок 1
Для початку ретельно промиваємо качку під холодною водою і даємо їй обсохнути. Тепер гарненько натираємо її з усіх боків і всередині сіллю і спеціями на ваш смак.
качка в пиві з яблуками - фото крок 2
Яблука і апельсини моєму під холодною водою. Видаляємо з яблук серцевину і нарізаємо їх на часточки.
качка в пиві з яблуками - фото крок 3
Тепер фаршируємо нашу качку апельсинами упереміш з яблуками, залишилися яблука викладаємо на дно Гусятниці. На яблука кладемо качку спиною вгору і заливаємо все пивом так, щоб воно доходило до країв качатниці.
качка в пиві з яблуками - фото крок 4
Закриваємо утятницу кришкою і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку, zapekaem секс годин. Потім знімаємо кришку і готуємо ще хвилин 7, щоб спинка зарум'янилася, потім перевертаємо і ще 7 хвилин запікаємо черевце. Готову качку прикрашаємо фруктами і подаємо до столу. Всім смачного!

Схожі рецепти