Рецепт Качка, фарширована журавлиною і яблуками фото

Качка, фарширована журавлиною і яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди, Птах, Фрукти, Яблука, Журавлина, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, Страви з начинкою

У багатьох з нас Новий рік і Різдво асоціюються з очікуванням дива, з подарунками і сюрпризами, з ароматом хвої, mandarinov і…фаршированої качкою. Втім, її можна готувати не тільки у свята!

Виявляється, нічого складного в рецепті приготування цього святкового блюда немає. Ви цілком можете в будь-який день побалувати своїх близьких смачною ароматною фаршированої качкою з хрусткою скоринкою!

  • Качка - 1 штука
  • Яблука - 6 штук
  • Журавлина - 250 грам
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
качка, фарширована журавлиною і яблуками - фото крок 1
Ретельно промиваємо тушку качки в проточній воді, потім натираємо її зсередини і трохи зовні сіллю і перцем.

Схожі рецепти