Качка, фарширована млинцями
(покроковий рецепт з фото)
Святкова страва має бути не тільки смачним, але і оригінальним. Чи згодні? А як вам ідея повторити рецепт приготування качки, фаршированої млинцями? якщо зацікавлені, запам'ятовуйте.
Варіантів, як зробити качку, фаршировану млинцями, може бути досить багато, так як начинку ви можете вибирати за смаком: овочеву, грибну або навіть фруктову, наприклад. Запікати качечку можете не тільки в рукаві, але і просто в духовці або навіть в мультиварці. Експериментуйте - і знайдете своє ідеальне блюдо!
- Качка - 1 штука
- Млинці - 15-20 штук (з 1 літр молока)
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Майонез або сметана - 1-2 Ст. Ложок
1. Вимийте птицю, потім обсушити паперовим рушником.
2. Найважливіший процес в фарширування качки - це витяг хребта. Зробити це потрібно так, щоб не порвати шкірку.
3. Ось, що повинне вийти у результаті. Тепер натріть сіллю і перцем качку, при бажанні використовуйте маринад на смак або сушені трави, наприклад.
4. Поки птах просочується ароматами спецій, займіться млинцями. З 1 літр молока додайте 2-3 яйця, сіль і трохи цукру, борошно. Смажте тоненькі млинці до рум'яності.
5. Тим часом можна зайнятися начинкою. На сковороду налийте олію. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці. Надішліть на сковороду і обсмажте до готовності. Також можна додати гострий соус.
6. Остигнула начинку акуратно загорніть в млинці.
7. Помістіть млинці в качку максимально щільно.
8. Зашийте птицю, щоб начинка виявилася повністю всередині. Використовуйте для цього середню голку і щільну нитку.
9. Зверху можна намазати качку майонезом, гірчицею або томатним соусом, наприклад, в залежності від того, що вам більше до смаку.
10. Помістіть в пакет для запікання і відправте в розігріту духовку на 35-40 хвилин. Потім пакет акуратно надріжте, і нехай качка, фарширована млинцями в домашніх умовах, запікається до готовності.