Курка, фарширована млинцями
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування курки, фаршированої млинцями, сміливо можна віднести до страв святкового призначення - здивовані вигуки і компліменти вашій майстерності гарантовані! Дуже смачно!
Як вид, цей класичний рецепт курки, фаршированої млинцями, - не тільки дуже ошатний і святковий, але ще і досить простий! Я використовувала перепелині яйця, так як цілі курячі, на мій погляд, в розрізає вигляді виглядають не так красиво, та й в тушку курки такі млинці не так легко проштовхуються Але це, звичайно, Ваша справа, - я готувала таку курку, фаршировану млинцями в домашніх умовах з усілякими начинками, і кожен раз виходило дуже смачно! Так що спробуйте і ви, адже тепер і ви знаєте, як зробити курку, фаршировану млинцями!
- Курка - 1 штука
- Млинці - 7 штук
- Фарш - 500 грам
- Яйця - 8 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Курку размораживаем, видаляємо кістки і грудинку, щоб усередині залишилося порожнє місце.
2. Фарш змішаємо в блендері разом з вирізаною грудинкою, 1 сирим яйцем, сіллю і перцем. Мажемо тонким шаром на кожен млинець, і разом з вареними очищеними яйцями звертаємо в рулет.
3. Фаршируємо курку млинцями. Спочатку шар млинців, потім шар залишився фаршу.
4. Потім другий шар млинців, і фаршем ж заповнюємо залишився отвір.
5. Крильця і ніжки курки пов'язуємо шпагатом.
6. Запікаємо в духовці до рум'яної скоринки. У мене пішло півтори години.