Рецепт Сука по імператору, фарширована млинцями фото

Сука по імператору, фарширована млинцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані , Страви цілком
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чудовий варіант святкового гарячого або закуски! Дійсно царський блюдо! дуже ефектне, красиве, смачне і не дуже складне. Звичайні продукти, звичні технології і відмінний результат! Заходьте, я розповім вам, як нафарширувати курку млинцями!

Опис приготування:

Млинці можна спекти на вашу улюбленим рецептом, проте яєчні млинці смачніше і ніжніше. Варіанти начинки також обмежуються лише Вашою фантазією. Гриби, горіхи, сир, зелень - вибирайте! Прикрасьте курочку зеленню, журавлиною, брусницею і подавайте до столу!

  • Курка - 1300 грам
  • Куряче філе - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Грудинка в / к - 100 грам
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Яйця - 3 штуки (для млинців)
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Борошно пшеничне в / сорт - 1-2 Ст. Ложок
  • Майоран - 1 Чайна ложка
  • Масло топлене - 1 Ст. Ложка
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 1
Віночком змішайте яйця з вершками, борошном, перцем, сіллю і майораном. Перемішайте до однорідності і додайте розтоплене топлене масло.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 2
Спечіть не дуже тонкі млинці - п'ять штук. Накрийте його рушником, щоб не засихали.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 3
Промийте і просушіть курку. Зробіть надріз уздовж спинки гострим маленьким ножем і видаліть хребет. Допомагаючи ножем, подрезайте і знімайте шкіру з невеликою кількістю м'якоті. Крила і гомілки залиште цілком, кістки стегон видаліть. Додати сіль, поперчіть шкіру з м'ясом і дайте трохи просочитися.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 4
До зрізаного курячому м'ясу додайте ще два курячих філе і пробийте все блендером або пропустіть двічі через м'ясорубку. Додайте яйце, вершки, сіль, прянощі і ще раз пробийте до повної однорідності.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 5
Кожен млинець змастіть тонким шаром фаршу. Зверху смужками розкладіть кубики копченої грудинки, зелена цибуля і злегка тушковані в маслі солодкий перець. Поверніть млинець трубочкою.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 6
Розкладіть курячу шкіру з м'ясом на дошці і змастіть внутрішню поверхня не товстим шаром фаршу.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 7
Підрівняйте млинчики по довжині курки, підрізавши краю і склавши їх в ніжки курки, трохи змащуючи обрізки фаршем. Викладіть три млинчика в ряд. Змастіть шаром фаршу і покладіть наверх ще два млинчика. Знову змастіть залишками фаршу. У підсумку виходить така «піраміда». Фарш після запікання скріпить всю конструкцію.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 8
Тепер піднімайте краю курки і стягуйте їх по розрізу, скріплюючи зубочистками. Перев'яжіть тушку кулінарною ниткою на манер ковбаси, не дуже затягуючи. Руками притисніть тушку, надаючи їй форму цілої курки.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 9
Покладіть хуй у форму, змастіть топленим маслом і запікайте при температурі 180 градусів хвилин 45, періодично поливаючи курку соком. Хвилин через 20 можна накрити курку фольгою. По закінченню часу акуратно проколіть курку тонкої шпажкою в середині. Сік з проколу повинен бути абсолютно прозорим. В іншому випадку печіть курку ще трохи. Зніміть фольгу і збільшіть температуру. Підрум'яньте корочку. Готову курку викладіть на блюдо і накрийте фольгою хвилин на 20, щоб соки рівномірно розподілилися по курці і блюдо Вийшло не сухим. Прикрасьте курку зеленню і подавайте.

Схожі рецепти