Рецепт Сука по імператору, фарширована млинцями фото

Сука по імператору, фарширована млинцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані, Страви цілком

Чудовий варіант святкового гарячого або закуски! Дійсно царський блюдо! дуже ефектне, красиве, смачне і не дуже складне. Звичайні продукти, звичні технології і відмінний результат! Заходьте, я розповім вам, як нафарширувати курку млинцями!

Млинці можна спекти на вашу улюбленим рецептом, проте яєчні млинці смачніше і ніжніше. Варіанти начинки також обмежуються лише Вашою фантазією. Гриби, горіхи, сир, зелень - вибирайте! Прикрасьте курочку зеленню, журавлиною, брусницею і подавайте до столу!

  • Курка - 1300 грам
  • Куряче філе - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Грудинка в / к - 100 грам
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Яйця - 3 штуки (для млинців)
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Борошно пшеничне в / сорт - 1-2 Ст. Ложок
  • Майоран - 1 Чайна ложка
  • Масло топлене - 1 Ст. Ложка
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 1
Віночком змішайте яйця з вершками, борошном, перцем, сіллю і майораном. Перемішайте до однорідності і додайте розтоплене топлене масло.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 2
Спечіть не дуже тонкі млинці - п'ять штук. Накрийте його рушником, щоб не засихали.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 3
Промийте і просушіть курку. Зробіть надріз уздовж спинки гострим маленьким ножем і видаліть хребет. Допомагаючи ножем, подрезайте і знімайте шкіру з невеликою кількістю м'якоті. Крила і гомілки залиште цілком, кістки стегон видаліть. Додати сіль, поперчіть шкіру з м'ясом і дайте трохи просочитися.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 4
До зрізаного курячому м'ясу додайте ще два курячих філе і пробийте все блендером або пропустіть двічі через м'ясорубку. Додайте яйце, вершки, сіль, прянощі і ще раз пробийте до повної однорідності.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 5
Кожен млинець змастіть тонким шаром фаршу. Зверху смужками розкладіть кубики копченої грудинки, зелена цибуля і злегка тушковані в маслі солодкий перець. Поверніть млинець трубочкою.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 6
Розкладіть курячу шкіру з м'ясом на дошці і змастіть внутрішню поверхня не товстим шаром фаршу.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 7
Підрівняйте млинчики по довжині курки, підрізавши краю і склавши їх в ніжки курки, трохи змащуючи обрізки фаршем. Викладіть три млинчика в ряд. Змастіть шаром фаршу і покладіть наверх ще два млинчика. Знову змастіть залишками фаршу. У підсумку виходить така «піраміда». Фарш після запікання скріпить всю конструкцію.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 8
Тепер піднімайте краю курки і стягуйте їх по розрізу, скріплюючи зубочистками. Перев'яжіть тушку кулінарною ниткою на манер ковбаси, не дуже затягуючи. Руками притисніть тушку, надаючи їй форму цілої курки.
сука по імператору, фарширована млинцями - фото крок 9
Покладіть хуй у форму, змастіть топленим маслом і запікайте при температурі 180 градусів хвилин 45, періодично поливаючи курку соком. Хвилин через 20 можна накрити курку фольгою. По закінченню часу акуратно проколіть курку тонкої шпажкою в середині. Сік з проколу повинен бути абсолютно прозорим. В іншому випадку печіть курку ще трохи. Зніміть фольгу і збільшіть температуру. Підрум'яньте корочку. Готову курку викладіть на блюдо і накрийте фольгою хвилин на 20, щоб соки рівномірно розподілилися по курці і блюдо Вийшло не сухим. Прикрасьте курку зеленню і подавайте.

Схожі рецепти