Рецепт Сука по імператору фото

Сука по імператору
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для всіх експериментаторів і любителів незвичайних і неймовірно красивих страв я пропоную цей рецепт курки по-царськи, його і приготувати не так вже й складно і на стіл гостям не соромно подати.

Опис приготування:

Ще з дитинства я дуже люблю домашні свята, а ще більше святкові столи. Я завжди з великою цікавістю дивилася на те, як готує всяку смакоту моя мама, іноді навіть допомагала, а потім з гордістю виставляла все приготоване на стіл. Мабуть ще з тих пір у мене залишилася пристрасть до різних святкових страв, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування курки по-царськи. Я, звичайно, не буду зараз стверджувати, що воно дуже легко готується, але зате яка смакота і краса виходить - неможливо відірватися. Ось це вже дійсно блюдо для самих вибагливих гостей, яке, безсумнівно, стане прикрасою вашого столу. Так приступимо ж до приготування, а мій рецепт курки по-царськи з фото допоможе нам в цьому.

  • Курка - 0, 5 штуки
  • Шинка - 100 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Печериці - 100 грам
  • Селера черешкова - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
сука по імператору - фото крок 1
У миску розбиваємо два яйця, додаємо майонез і гарненько все це збиваємо до однорідності.
сука по імператору - фото крок 2
Болгарський перець, ріпчаста цибуля, селера, помідор, печериці та шинку нарізаємо дрібними кубиками.
сука по імператору - фото крок 3
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому все нарізані інгредієнти.
сука по імператору - фото крок 4
Тепер заливаємо в сковороду збите яйце з майонезом і ставимо в духовку розігріту до 170 градусів на 15 хвилин.
сука по імператору - фото крок 5
Поки наш омлет запікається, ми займемося куркою: акуратно відокремлюємо м'ясо від кістки.
сука по імператору - фото крок 6
Потім посипаємо м'ясо сіллю, перцем і тертим сиром.
сука по імператору - фото крок 7
Коли омлет буде готовий, викладаємо його в середину м'яса, посипаємо тертим сиром. Краї м'яса загортаємо, і отриманий рулет перев'язуємо мотузкою. Ставимо в розігріту до 170 градусів духовку і запікаємо 40 хвилин.
сука по імператору - фото крок 8
Коли рулет буде готовий, нам необхідно дочекатися, поки він охолоне і поставити його на кілька годин в холодильник, тоді він буде набагато смачніше. Смачного!