Сука по імператору
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх експериментаторів і любителів незвичайних і неймовірно красивих страв я пропоную цей рецепт курки по-царськи, його і приготувати не так вже й складно і на стіл гостям не соромно подати.
Ще з дитинства я дуже люблю домашні свята, а ще більше святкові столи. Я завжди з великою цікавістю дивилася на те, як готує всяку смакоту моя мама, іноді навіть допомагала, а потім з гордістю виставляла все приготоване на стіл. Мабуть ще з тих пір у мене залишилася пристрасть до різних святкових страв, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування курки по-царськи. Я, звичайно, не буду зараз стверджувати, що воно дуже легко готується, але зате яка смакота і краса виходить - неможливо відірватися. Ось це вже дійсно блюдо для самих вибагливих гостей, яке, безсумнівно, стане прикрасою вашого столу. Так приступимо ж до приготування, а мій рецепт курки по-царськи з фото допоможе нам в цьому.
- Курка - 0, 5 штуки
- Шинка - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 100 грам
- Селера черешкова - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 1 Ст. Ложка