Курка, фарширована млинцями (святкова)
(покроковий рецепт з фото)
Новорічний стіл можна прикрасити таким ситним і красивим стравою, як курка, фарширована млинцями. Тут одні плюси: зручно їсти, легко готувати, аромат казковий, та й вигляд теж не поганий! дивимося!
Отже, дивіться рецепт. Я розповім вам, як приготувати курочку, фаршировану млинцями. Не лякайтесь, це не складно, як може здатися на перший погляд. Найбільша складність для першого разу - це зняти цілої шкіру з курки, а далі все легко і просто. Запасіться терпінням, гострим ножем і вперед!
- Курка - 1, 5 кілограма
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Млинці - 7-9 штук
- Варений рис - 100 грам
- Печериці - 250 грам
- Сир твердий - 100-120 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове або рослинне масло - 50 грам
- Зелень - За смаком (кріп або петрушка)
Підготуйте продукти: курку ретельно вимийте, видаліть з ніжок жовту шкірку, залишки пір'я. Нажарьте млинців за улюбленим рецептом, відваріть рис в підсоленій воді і остудіть.
Отже, приступите до оброблення курки. Візьміть велику дерев'яну дошку і гострим ножем. Покладіть курку на спинку, допомагаючи собі ножем, відокремлюйте шкіру від м'яса. Працюйте не поспішаючи і дуже акуратно, щоб не пошкодити шкіру.
Переверните курочку, відріжте хвостик і продовжуйте відокремлювати шкіру від м'яса.
Посуньте шкіру з ніжок, поріжте по суглобу і поверніть ніжку тому в шкіру. Так само поступите з крильцями, porež'te в системі.
Обережно зніміть "панчішкою" шкіру, всередині солі.
З кісточок зніміть всі м'ясо, подрібніть його за допомогою м'ясорубки або комбайна.
Поріжте дрібно цибулю, обсмажте його до напівготовності на олії.
Додайте гриби і доведіть до готовності. Сіль, спеції за смаком.
У тарілочці з'єднайте курячий фарш, варений рис, гриби з цибулею, сире яйце, зелень, перець чорний мелений, часник і сіль.
Отриманий фарш нанесіть на млинці, товщина фаршу не більше 1 см. Зверху посипте тертим сиром.
Поверніть рулетиком.
Так само поступите і з іншим фаршем і млинцями. Залежно від розміру курки і млинців може знадобитися від 6 до 9 таких рулетиков.
Заповніть курочку млинцями. Занадто туго укладати їх не варто, щоб шкіра не лопнула під час запікання.
Черевце і горловину зшийте нитками або сколите зубочистками. Зробіть кілька проколів на курочку для виходу пара.
Запікайте курку протягом години при 180 градусах. Я на деко стелила силіконовий килимок.
І курочка в розрізі! З наступаючим! !!