Рецепт Курка, фарширована млинцями (святкова) фото

Курка, фарширована млинцями (святкова)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Рецепти без шкоди
На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Фаршировані, Страви цілком

Новорічний стіл можна прикрасити таким ситним і красивим стравою, як курка, фарширована млинцями. Тут одні плюси: зручно їсти, легко готувати, аромат казковий, та й вигляд теж не поганий! дивимося!

Отже, дивіться рецепт. Я розповім вам, як приготувати курочку, фаршировану млинцями. Не лякайтесь, це не складно, як може здатися на перший погляд. Найбільша складність для першого разу - це зняти цілої шкіру з курки, а далі все легко і просто. Запасіться терпінням, гострим ножем і вперед!

  • Курка - 1, 5 кілограма
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Млинці - 7-9 штук
  • Варений рис - 100 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Сир твердий - 100-120 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове або рослинне масло - 50 грам
  • Зелень - За смаком (кріп або петрушка)
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 1
Підготуйте продукти: курку ретельно вимийте, видаліть з ніжок жовту шкірку, залишки пір'я. Нажарьте млинців за улюбленим рецептом, відваріть рис в підсоленій воді і остудіть.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 2
Отже, приступите до оброблення курки. Візьміть велику дерев'яну дошку і гострим ножем. Покладіть курку на спинку, допомагаючи собі ножем, відокремлюйте шкіру від м'яса. Працюйте не поспішаючи і дуже акуратно, щоб не пошкодити шкіру.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 3
Переверните курочку, відріжте хвостик і продовжуйте відокремлювати шкіру від м'яса.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 4
Посуньте шкіру з ніжок, поріжте по суглобу і поверніть ніжку тому в шкіру. Так само поступите з крильцями, porež'te в системі.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 5
Обережно зніміть "панчішкою" шкіру, всередині солі.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 6
З кісточок зніміть всі м'ясо, подрібніть його за допомогою м'ясорубки або комбайна.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 7
Поріжте дрібно цибулю, обсмажте його до напівготовності на олії.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 8
Додайте гриби і доведіть до готовності. Сіль, спеції за смаком.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 9
У тарілочці з'єднайте курячий фарш, варений рис, гриби з цибулею, сире яйце, зелень, перець чорний мелений, часник і сіль.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 10
Отриманий фарш нанесіть на млинці, товщина фаршу не більше 1 см. Зверху посипте тертим сиром.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 11
Поверніть рулетиком.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 12
Так само поступите і з іншим фаршем і млинцями. Залежно від розміру курки і млинців може знадобитися від 6 до 9 таких рулетиков.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 13
Заповніть курочку млинцями. Занадто туго укладати їх не варто, щоб шкіра не лопнула під час запікання.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 14
Черевце і горловину зшийте нитками або сколите зубочистками. Зробіть кілька проколів на курочку для виходу пара.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 15
Запікайте курку протягом години при 180 градусах. Я на деко стелила силіконовий килимок.
курка, фарширована млинцями (святкова) - фото крок 16
І курочка в розрізі! З наступаючим! !!

Схожі рецепти