Рецепт Кабачкова ікра з помідорами на зиму фото

Кабачкова ікра з помідорами на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для мене немає кращого закуски, ніж кабачкова ікра. Я її люблю за те, що вона може врятувати від голоду в будь-який момент, якщо її заготовити заздалегідь. Тому пару баночок я завжди маю в запасі.

Опис приготування:

Цього разу я вирішила дізнатися, як приготувати кабачкову ікру з помідорами на зиму. Вийшло дуже навіть смачно. Мороки з цим рецептом немає: все подрібнив і кухарів. Закуска виходить зовсім негостра. Це їй і не треба, смак виходить насиченим і повноцінним. Відмінно підійде для бутербродів.

  • Кабачок - 1, 5 кілограма
  • Помідор - 2 кілограма
  • Ріпчаста цибуля - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Рослинна олія - 250 мілілітрів
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 2, 5 Ст. Ложки
кабачкова ікра з помідорами на зиму - фото крок 1
Кабачки, цибуля, морква почистіть і помийте. Наріжте овочі шматочками. Помідори помийте, обсушити і крупно наріжте.
кабачкова ікра з помідорами на зиму - фото крок 2
Овочі пропустіть через м'ясорубку і поставте на вогонь.
кабачкова ікра з помідорами на зиму - фото крок 3
Додайте сіль, цукор, олія. Доведіть суміш до кипіння. Потім варите протягом 40 хвилин, помішуючи.
кабачкова ікра з помідорами на зиму - фото крок 4
Після цього ікру розлийте по підготовленим банкам і закатати або щільно закупорьте закручуються кришками. Приємною дегустації!

Схожі рецепти