Кабачкова ікра з помідорами на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Для мене немає кращого закуски, ніж кабачкова ікра. Я її люблю за те, що вона може врятувати від голоду в будь-який момент, якщо її заготовити заздалегідь. Тому пару баночок я завжди маю в запасі.
Цього разу я вирішила дізнатися, як приготувати кабачкову ікру з помідорами на зиму. Вийшло дуже навіть смачно. Мороки з цим рецептом немає: все подрібнив і кухарів. Закуска виходить зовсім негостра. Це їй і не треба, смак виходить насиченим і повноцінним. Відмінно підійде для бутербродів.
- Кабачок - 1, 5 кілограма
- Помідор - 2 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Рослинна олія - 250 мілілітрів
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 2, 5 Ст. Ложки
Кабачки, цибуля, морква почистіть і помийте. Наріжте овочі шматочками. Помідори помийте, обсушити і крупно наріжте.
Овочі пропустіть через м'ясорубку і поставте на вогонь.
Додайте сіль, цукор, олія. Доведіть суміш до кипіння. Потім варите протягом 40 хвилин, помішуючи.
Після цього ікру розлийте по підготовленим банкам і закатати або щільно закупорьте закручуються кришками. Приємною дегустації!