Рецепт Кабачкова ікра з обсмажених кабачків фото

Кабачкова ікра з обсмажених кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Кабачок , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Існує безліч способів приготувати кабачкову ікру. Найчастіше овочі гасять разом, після пюрируют, але іноді кабачкова ікра подається до столу шматочками. Пюріровать чи ні - ваш вибір.

Опис приготування:

Я поділюся своїм улюбленим рецептом і покажу, як приготувати кабачкову ікру з обсмажених кабачків. За смаком рецепт ви можете доповнити часником. При цьому подрібнений часник додається за хвилину до завершення приготування страви. Часник наповнить кабачкову ікру ароматом.

Прекрасна закуска на будь-який випадок.

  • Кабачок - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Томатний сік - 2 склянки
  • Сіль, цукор, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
кабачкова ікра з обсмажених кабачків - фото крок 1
Для приготування ікри нам необхідно взяти кабачки. Найкраще використовувати великі, видалити шкірку і насіння. М'якоть кабачка нарізати кубиками.
кабачкова ікра з обсмажених кабачків - фото крок 2
На рослинному маслі обсмажте кабачки до утворення рум'яної скоринки.
кабачкова ікра з обсмажених кабачків - фото крок 3
Поки кабачки смажаться, очистіть, подрібніть цибулю і натріть вимиту моркву на тертці.
кабачкова ікра з обсмажених кабачків - фото крок 4
До підрум'яниться кабачкам додайте нарізані цибулю і моркву. Гасіть все разом 10 хвилин.
кабачкова ікра з обсмажених кабачків - фото крок 5
Влийте томатний сік. Гасіть все разом ще 15 хвилин.
кабачкова ікра з обсмажених кабачків - фото крок 6
До ікри додайте сіль, спеції, трохи цукру, щоб погасити кислотність томата. Гасіть до уварювання соку. Коли всі овочі будуть приготовлені, вимикайте. Подайте кабачкову ікру до столу. За бажанням можете перетворити ікру в пюре за допомогою блендера.

Схожі рецепти