Рецепт Кабачкова ікра з запечених кабачків фото

Кабачкова ікра з запечених кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Болгарський перець , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Страви в рукаві , Консервація
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Запечені овочі зберігають максимальну кількість корисних властивостей, у них дивовижний смак і аромат. Пропонуємо спробувати смачний рецепт, як приготувати кабачкову ікру з запечених кабачків.

Опис приготування:

Така ікра готується швидко і просто. Тим, хто не любить стояти біля плити по кілька годин, цей рецепт точно стане в нагоді. Всі овочі миємо, нарізаємо і складаємо в рукав для запікання. Готові овочі розминаємо в кашку блендером, додаємо до смаку спеції і насолоджуємося. Це відмінний варіант для щоденного столу.

А також, якщо додати столову ложку оцту, таку ікру можна законсервувати на зиму.

  • Кабачок - 2 штуки
  • Перець - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Томати - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
кабачкова ікра з запечених кабачків - фото крок 1
1. Всі необхідні овочі миємо й нарізаємо на невеликі шматочки. Складаємо все шматки в рукав для запікання, наливаємо соняшникову олію, зав'язуємо рукав і робимо кілька дірочок. Відправляємо все в духовку на 60 хвилин, при температурі 180-190 градусів.
кабачкова ікра з запечених кабачків - фото крок 2
2. Готові овочі дістаємо з духовки, розрізаємо рукав і акуратно перекладаємо овочі з отриманим соком в каструлю. Якщо здається, що соку багато - злийте трохи в чашку.
кабачкова ікра з запечених кабачків - фото крок 3
3. Занурювальним блендером перебиваємо овочі в пюре. Якщо блендера немає, то пропускаємо овочі через м'ясорубку. Солимо і перчимо до смаку. Смачного!

Схожі рецепти