Рецепт Желе з запечених у вині слив на зиму фото

Желе з запечених у вині слив на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Слива
Літні
Солодке , Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Желе з запечених у вині слив - дуже ароматна і смачна заготівля на зиму. Нам було важко зупинитися після проби і закатати все желе в баночки Заходьте в гості на дегустацію!

Опис приготування:

Вино з прянощами додадуть звичайному сливового варення вишуканий смак і аромат. Такий десерт стане приємною несподіванкою для ваших гостей. Нижче дивіться рецепт, як приготувати желе з запечених у вині слив на зиму.

  • Слива - 500 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Обкладинка - 1 штука
  • Бадьян - 1 штука
  • Кардамон - 2 штуки
  • Якщо-якщо - 10 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Вино червоне п / солодке - 200 мілілітрів
желе з запечених у вині слив на зиму - фото крок 1
Зливи вимийте.
желе з запечених у вині слив на зиму - фото крок 2
Вино влийте в каструльку або сотейник. Додайте цукор, корицю, badyyan і кардамон. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Зливи розріжте на половинки, кісточки видаліть. Агар-агар замочіть в гарячій воді на 5 хвилин.
желе з запечених у вині слив на зиму - фото крок 3
Зливи розмістіть у формі для запікання. Вино з прянощами з'єднайте з замоченим агар-агаром, перемішайте і залийте сливи.
желе з запечених у вині слив на зиму - фото крок 4
Поставте запікатися в духовку на 1 час при 180 градусах.
желе з запечених у вині слив на зиму - фото крок 5
Гаряче варення розлийте по стерилізованим банкам і закатати кришками. Зберігайте в прохолодному і темному місці.

Схожі рецепти