Желе з запечених у вині слив на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Желе з запечених у вині слив - дуже ароматна і смачна заготівля на зиму. Нам було важко зупинитися після проби і закатати все желе в баночки Заходьте в гості на дегустацію!
Вино з прянощами додадуть звичайному сливового варення вишуканий смак і аромат. Такий десерт стане приємною несподіванкою для ваших гостей. Нижче дивіться рецепт, як приготувати желе з запечених у вині слив на зиму.
- Слива - 500 грам
- Цукор - 200 грам
- Обкладинка - 1 штука
- Бадьян - 1 штука
- Кардамон - 2 штуки
- Якщо-якщо - 10 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Вино червоне п / солодке - 200 мілілітрів
Зливи вимийте.
Вино влийте в каструльку або сотейник. Додайте цукор, корицю, badyyan і кардамон. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Зливи розріжте на половинки, кісточки видаліть. Агар-агар замочіть в гарячій воді на 5 хвилин.
Зливи розмістіть у формі для запікання. Вино з прянощами з'єднайте з замоченим агар-агаром, перемішайте і залийте сливи.
Поставте запікатися в духовку на 1 час при 180 градусах.
Гаряче варення розлийте по стерилізованим банкам і закатати кришками. Зберігайте в прохолодному і темному місці.