Кабачкова ікра як в магазині
(покроковий рецепт з фото)
Є страви і продукти, які в магазині набагато смачніше. І завжди хочеться повторити їхні будинки. У мене вийшла кабачкова ікра, як в магазині. Спробуйте і ви! впевнена, у вас теж вийде!
Літо - час кабачкової ікри, з цим не посперечаєшся, але так хочеться і взимку ласувати цією смачною закускою. Її можна з легкістю заготовити і на зиму, а щоб вона вийшла дуже смачною, такий же, яку ви купуєте в магазині, дотримуйтесь моїх порад. Відразу обмовлюся, навіщо робити кабачкову ікру самостійно, якщо можна її купити. По перше, домашнє - це домашнє. Це і корисніше, і часто смачніше. Звичайно, потрібно витратити час і сили, але результат того вартий. Отже, сьогодні ділюся з вами простим рецептом, як приготувати кабачкову ікру, як в магазині.
- Кабачки - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука (велика)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2/3 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки, цибулю і моркву очистіть і промийте.
Поріжте кабачок невеликими кубиками, щоб він швидко присмажився.
Цибуля порубати якомога дрібніше.
Моркву натріть на тертці.
У глибокій сковороді розігрійте олію, надішліть до нього цибулю і моркву, смажте до м'якості моркви. Потім додайте кабачки, кілька хвилин посмажте, щоб вони прогрілися і пустили сік, а потім накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин, помішуючи.
Потім додайте томатну пасту і сіль, перемішайте і тушкуйте під кришкою ще 5-7 хвилин.
Перекладіть отриману ікру в чашу блендера, подрібніть її до стану кашки.
Кабачкова ікра, як в магазині, готова! Вона послужить прекрасною закускою і доповненням до будь-якої страви! Їжте із задоволенням!