Рецепт Вівсяне печиво як в магазині фото

Вівсяне печиво як в магазині
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Вівсянка, Крупи
Низькокалорійні
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

Любителі вівсяного печива оцінять. Мінімум інгредієнтів, максимум смаку. Печиво нагадує вдале покупне печиво. Даний рецепт можна видозмінювати додаючи родзинки, горіхи або кунжут.

У більшості рецептів, для приготування вівсяного печива використовують маргарин або його дешеві замінники. Даний момент не впливає на смак печива, але, на жаль, негативно позначається на здоров'я. Тому, для домашнього печива використовуємо рафінована соняшникова олія або вершкове. Смак печива схожий з покупним, спробуйте!

  • Цукор - 80 грам
  • Олія соняшникова - 60 мілілітрів
  • Вівсяні пластівці - 120 грам
  • Пшеничне борошно - 100 грам
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Ванільна настоянка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода чення - 1 щіпка
  • Потоку - 1 Ст. Ложка (або мідь, густий джем)
вівсяне печиво як в магазині - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
вівсяне печиво як в магазині - фото крок 2
Цукор і соняшникова олія відправляємо в миску.
вівсяне печиво як в магазині - фото крок 3
Додаємо потоку, воду і ванільну настойку. Патоку можна замінити густим фруктовим джемом або медом.
вівсяне печиво як в магазині - фото крок 4
Вівсяні пластівці подрібнюємо і додаємо в миску. Насипаємо частина пшеничного борошна.
вівсяне печиво як в магазині - фото крок 5
Додаємо сіль, корицю і погашену соду.
вівсяне печиво як в магазині - фото крок 6
Порціями додаємо пшеничне борошно і замішуємо тісто.
вівсяне печиво як в магазині - фото крок 7
Розкачуємо тісто завтовшки 5 мм. І формою вирізаємо кругле печиво.
вівсяне печиво як в магазині - фото крок 8
Викладаємо заготовки на деко покритий пекарської папером. Запікаємо при температурі 180 градусів, 12-15 хвилин.
вівсяне печиво як в магазині - фото крок 9
Вівсяне печиво готове. Приємного чаювання!

Схожі рецепти