Кабачки, запечені в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Ділюся швидким і простим рецептом кабачків, запечених в мікрохвильовці. Блюдо майже дієтичне: мінімум жиру, фарш обсмажувати Не будемо. Це ніжне і тане в роті блюдо швидкого приготування!
Опис приготування:
Цей рецепт приготування кабачків, запечених в мікрохвильовці, вам обов'язково сподобається! Готується швидко і, що досить важливо, без краплі зайвого жиру! рекомендую приготувати!
- Кабачки - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Фарш - 500 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Спеції - За смаком
1. Нарізаємо кабачки великими шматками. Потім з кожного вирізаємо серединку, щоб вийшли барила. Натираємо кожен шматочок спеціями, а обрізки відправляємо до фаршу.
2. Фарш перемішати з шматочками кабачків і спеціями, наповнюємо їм"барила" . Викладаємо їх у глибоку форму, придатну для використання в мікрохвильовій печі.
3. Поверх кожного кабачка викладаємо кружечок помідора, і посипаємо тертим сиром. Запікаємо на повній потужності 20 хвилин. Потім, якщо не пропеклися, чекаємо 5 хвилин, і знову включаємо на 5-10 хвилин.
4. Готово! Смачного!