Рецепт Кабачки, запечені в мікрохвильовці фото

Кабачки, запечені в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Ділюся швидким і простим рецептом кабачків, запечених в мікрохвильовці. Блюдо майже дієтичне: мінімум жиру, фарш обсмажувати Не будемо. Це ніжне і тане в роті блюдо швидкого приготування!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування кабачків, запечених в мікрохвильовці, вам обов'язково сподобається! Готується швидко і, що досить важливо, без краплі зайвого жиру! рекомендую приготувати!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Фарш - 500 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Спеції - За смаком
кабачки, запечені в мікрохвильовці - фото крок 1
1. Нарізаємо кабачки великими шматками. Потім з кожного вирізаємо серединку, щоб вийшли барила. Натираємо кожен шматочок спеціями, а обрізки відправляємо до фаршу.
кабачки, запечені в мікрохвильовці - фото крок 2
2. Фарш перемішати з шматочками кабачків і спеціями, наповнюємо їм"барила" . Викладаємо їх у глибоку форму, придатну для використання в мікрохвильовій печі.
кабачки, запечені в мікрохвильовці - фото крок 3
3. Поверх кожного кабачка викладаємо кружечок помідора, і посипаємо тертим сиром. Запікаємо на повній потужності 20 хвилин. Потім, якщо не пропеклися, чекаємо 5 хвилин, і знову включаємо на 5-10 хвилин.
кабачки, запечені в мікрохвильовці - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти