Рецепт Кабачки за 5 хвилин фото

Кабачки за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Цей рецепт приготування швидких маринованих кабачків неймовірно популярний і сьогодні я хочу поділитися ним з вами або ж просто нагадати про нього, якщо ви встигли забути.

Секрет приготування цих смачних кабачків в тому, що вони ріжуться на дуже тонкі пластини, що і дозволяє кожній пластині відмінно насититися спеціями та олією. Подавати такі кабачки можна, скрутивши кожну пластину в рулетик - виходить оригінально і смачно!

  • Кабачки - 300 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець мелений - 1/3 чайних ложки
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
кабачки за 5 хвилин - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки намагайтеся вибирати молоденькі, невеликого розміру і з зеленою шкіркою.
кабачки за 5 хвилин - фото крок 2
Кабачки порізати на тонкі пластини. Дуже зручно нарізати кабачки овощечисткой, тоді пластини виходять дуже тонкими, майже прозорими. Такі кабачки швидко промаринується, а нам якраз це і треба.
кабачки за 5 хвилин - фото крок 3
До кабачків додайте перець, сіль, цукор, оцет і рослинне масло. Видавіть часник через прес.
кабачки за 5 хвилин - фото крок 4
Гарненько перемішайте кабачки, щоб кожну скибочку був покритий маринадом.
кабачки за 5 хвилин - фото крок 5
Кабачки можна відразу подавати до столу, але якщо вони постоять хвилин 15-20 в холодильнику, стануть ще смачніше! Смачного!

Схожі рецепти