Кабачки за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування швидких маринованих кабачків неймовірно популярний і сьогодні я хочу поділитися ним з вами або ж просто нагадати про нього, якщо ви встигли забути.
Секрет приготування цих смачних кабачків в тому, що вони ріжуться на дуже тонкі пластини, що і дозволяє кожній пластині відмінно насититися спеціями та олією. Подавати такі кабачки можна, скрутивши кожну пластину в рулетик - виходить оригінально і смачно!
- Кабачки - 300 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Чорний перець мелений - 1/3 чайних ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки намагайтеся вибирати молоденькі, невеликого розміру і з зеленою шкіркою.
Кабачки порізати на тонкі пластини. Дуже зручно нарізати кабачки овощечисткой, тоді пластини виходять дуже тонкими, майже прозорими. Такі кабачки швидко промаринується, а нам якраз це і треба.
До кабачків додайте перець, сіль, цукор, оцет і рослинне масло. Видавіть часник через прес.
Гарненько перемішайте кабачки, щоб кожну скибочку був покритий маринадом.
Кабачки можна відразу подавати до столу, але якщо вони постоять хвилин 15-20 в холодильнику, стануть ще смачніше! Смачного!