Рецепт Кабачки з тушонкою фото

Кабачки з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На природу
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування гарної закуски, яку ви з легкістю зможете взяти з собою в будь-який похід. Ситні і смачні кабачки з тушонкою, нікого не залишать байдужим!

Опис приготування:

Дуже класно приготувати в домашніх умовах блюдо, яке можна взяти з собою, наприклад в похід або на посиденьки на природі. Компоненти в цьому рецепті підібрані дуже гармонійно, тушонка прекрасно поєднується з кабачком. Давайте разом приготуємо кабачки з тушонкою!

  • Кабачок - 1 штука
  • Мал - 100 грам (зварений)
  • Консервований govyajya - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Горошок зелений - 200 грам
  • Сир - 100 грам (твердий)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка
кабачки з тушонкою - фото крок 1
Розрізаємо кабачок уздовж. Видаляємо ложкою серцевину.
кабачки з тушонкою - фото крок 2
Серцевину кабачка обсмажуємо з цибулею на сковороді.
кабачки з тушонкою - фото крок 3
Висипаємо зварений рис в сковороду. Додаємо води, вершкового масла, солимо. Тушкуємо до готовності.
кабачки з тушонкою - фото крок 4
Випаровуємо рідина з рису. Тепер потрібно додасть дрібно нарізаний часник.
кабачки з тушонкою - фото крок 5
Наступний крок: кладемо на сковороду тушонку і горошок. Ретельно перемішуємо.
кабачки з тушонкою - фото крок 6
Розкладіть кабачки на столі. Ложкою закладаємо в них начинку з пательні. Присипаємо тертим сиром. Замотуємо все це справа фольгою і ставимо в духовку на 15 хвилин. Температуру виставляємо 220 градусів.
кабачки з тушонкою - фото крок 7
Готово!

Схожі рецепти