Рецепт Кабачки з манкою фото

Кабачки з манкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Крупи , Кабачок , Манька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочеться з'їсти чогось незвичайного, і щоб при цьому не сильно париться на кухні? Приготуйте смачні кабачки з манкою. Рецепт приготування простий і доступний, для роботи!

Опис приготування:

Для приготування кабачків з манкою вам знадобляться овочі (кабачки, помідори і цибулю) Манка трошки спецій. Спеції використовуйте за смаком. Відмінно підійде базилік і чорний / червоний перець. Також відмінно поєднується з різними м'ясними виробами.

  • Кабачки - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Манна крупа - 300 грам
  • Спеції - За смаком (перець, базилік, приправи)
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Молоко - 1 Склянка
кабачки з манкою - фото крок 1
Спершу вимийте кабачки і помідори. Кабачки слід очистити від шкірки і порізати кільцями по 1см. Помідори порізати тонкими часточками.
кабачки з манкою - фото крок 2
Обваляйте кабачки в суміші з манної крупи і спецій.
кабачки з манкою - фото крок 3
Тепер викладаємо кабачки на змащене маслом деко, змішуючи з порізаними помідорами і цибулею.
кабачки з манкою - фото крок 4
Збризгуємо рослинним маслом. У розігріту духовку на 10 хвилин. Температура 200 градусів.
кабачки з манкою - фото крок 5
Коли цибуля стане рум'яним, додаємо зверху молоко. Загортаємо все в фольгу і ставимо в духовку ще на 30 хвилин.
кабачки з манкою - фото крок 6
Готово! Смачного!

Схожі рецепти