Кабачки з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться з'їсти чогось незвичайного, і щоб при цьому не сильно париться на кухні? Приготуйте смачні кабачки з манкою. Рецепт приготування простий і доступний, для роботи!
Для приготування кабачків з манкою вам знадобляться овочі (кабачки, помідори і цибулю) Манка трошки спецій. Спеції використовуйте за смаком. Відмінно підійде базилік і чорний / червоний перець. Також відмінно поєднується з різними м'ясними виробами.
- Кабачки - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Манна крупа - 300 грам
- Спеції - За смаком (перець, базилік, приправи)
- Масло рослинне - 50 грам
- Молоко - 1 Склянка
Спершу вимийте кабачки і помідори. Кабачки слід очистити від шкірки і порізати кільцями по 1см. Помідори порізати тонкими часточками.
Обваляйте кабачки в суміші з манної крупи і спецій.
Тепер викладаємо кабачки на змащене маслом деко, змішуючи з порізаними помідорами і цибулею.
Збризгуємо рослинним маслом. У розігріту духовку на 10 хвилин. Температура 200 градусів.
Коли цибуля стане рум'яним, додаємо зверху молоко. Загортаємо все в фольгу і ставимо в духовку ще на 30 хвилин.
Готово! Смачного!